Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Хотілось би почати з початку. Мене звати Катерина, мені 22 роки та я маю чудову донечку якій 2 роки. З чого почалась моя історія. Будучи вагітною донею, я відпочивала та оздоровлювалась в санаторії м.Миргород. Одного разу прогулюючись по території комплексу натрапила на виставку глиняного посуду та предметів кухонного побуту, які були розфарбовані в стилі Петриківського розпису. Це мене вразило, в якійсь мірі, і повертаючись до свого номеру, мене не покидала думка: Чому я не можу почати займатись розписом посуду?. Одразу почала знаходити необхідну інформацію (всі деталі про розпис посуду) та по поверненню додому, серйозно почала займатись розвитком в даній сфері. Я створила сторінку в Інстаграм (Арт.Лавка Презент) та Фейсбук, і почала публікувати свої роботи. Через деякий час мене запросили на місцевий телеканал (м.Полтава), та редакцію газети. Загалом мої вироби задовільнили майже 60 покупців (які проживають на різних територіях України). Не планую на цьому зупинятись, маю на меті декілька мрій: Відкрити свою школу творчості для дітей, Магазин під власною маркою АртЛавка.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Найбільше натхнення мені дає донечка. Завдяки їй, можна сказати, що я знайшла своє покликання. Заради неї хочу стати успішною в своїй сфері.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Донечка в мене ще маленька, але я прагну, щоб коли через декілька років її запитають "Яка в тебе мама?" вона відповіла : успішна, найкраща, добра, любляча і щаслива.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мрію про власну школу творчості для дітей, та магазин під власною маркою Головне бути щасливою

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бо ось так колись з однієї прогулянки та моменту, почався шлях до мрій, до становлення себе, до реалізації власних цілей та бажань.

Як я знайшла своє натхнення

Я народилась 13 травня 1998 року в м. Полтава, закінчила Політехнічний коледж (Розробка ПЗ), іститут Бізнесу (Програмна інженерія) та закінчую Педагогічний інститут (спеціальність вчитель математики-інформатики, степінь магістр). Працюю вчителем 3 роки в одній із сільських шкіл Полтавської області та займаюсь влясним хоббі (йду до мрії).

Більше