Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Колись давно вона насмілилась удочерити собі дівчинку і все життя любить її краще ніж рідні люблять своїх дітей. Тепер в неї є внук, який для неї найулюбленіша людинка у світі.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Усмішки рідних.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мама, це мій янгол, який подарував доугий шанс на життя, адже вона взяла мене у своє життя, хоча я їй не рідна по крові, та рідна душею. Це та людина, яка має бути присутня у житті кожного як янгол охоронець.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про те, щоб всі рідні бцди завжди здорові, тому хочеться подарувати їй емоції. Щоб вона посміхалась завжди.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Не кожна людина, жінка така сильна духом. Не кожна наважиться на те, щоб так достойно і з таким добром і щирістю виховати дочку, як рідну. І внуків любити так, як рідних. Це достойне похвали і нагород!

Бабуся мрії

У цьому світі живе жінка, яка не дивлячись на слова, погляди та обурення інших людей мала мету, засливу сім‘ю і вона цього добилась. Майже 20 років тому вона насмілилась удочерити дівчинку, яку виховала, вилюбила під своїм крилом, як рідну. Вона дала їй все! Любов, ласку, повагу, вихованість, одяг, їжу, розуміння, підтримку...можна продовжувати вічність. Тепер в неї є онук, якого вона любить всім серцем. Неозброєним оком помітно, яка вона сильна, добра і щира. Вона вартує всіх нагорож в цьому світі, адже не кожен зміг би так.

Більше