Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я художниця. Вважаю своїх дітей найкращим витвором мистецтва.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Світ. Він прекрасний. Стільки цікавого, яскравого та незабутнього. Люди. Без перебільшення обожнюю людей. Рідні. Вони найдорожчі.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Зараз я їх запитаю. Даня: мама трудолюбива письменниця та художниця. Ахах, чого це я письменниця не знаю. Андрій: мама красивий художник, рідко бєздєльнічає. Ахах, вже другий це каже. Єва: мама Люля щаслива, здорова.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

У мене все уже є))

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я для себе уже найкраша. Чому я? Бо у мене класні діти, а це заслуга моя і чоловіка.

Мистецтво та діти

Вперше стала мамою в 19 років. І це було абсолютно обдуманий і дорослий вибір і скажу, що найкращий вибір в житті. Бо саме дитина дала великий поштовх до нових ідей і починань. На той момент я навчалась на дизайнера, народила дитину і продовжувала вчитись, хоча це було неймовірно важко. Тут заслуга велика ще й бабусі, яка приходила під університет, щоб я на перерві годувала Даниїла. Після пар я залишалась сама з купою проектів та малюком, тоді для мене здавався найважчий період. Думала, що ніколи не висплюсь. На 4-ому курсі я захищала диплом, а в животику вже був Андрюшкін. На п‘ятий курс я не пішла, бо у Андрія була важка хвороба, яку ми лікували рік. Але перемогли! Коли дітям було 3 роки і 1 рік ми з чоловіком відкрили першу в місті приватну художню школу. І тут я подумала, чого це немає номінації «батько року». Було неймовірно важко, але ми були якісь безстрашні. Досі не вірю, що ми запустили такий крутий проект, який досі існує. Зараз в нашій школі займається більш ніж 90 дітей на постійній основі. І у нас найкраща команда. Наша школа є найкращою в місті. Найчарівніший проект та найгарніший - це наша Єва. Ми дуже хотіли дівчинку, це була мрія і вона здійснилась)) У моїх дітей немає якихось високих досягнень у спорті чи в навчанні. Для нас головне, щоб вони себе почували щасливими. Ми хочемо виростити хороших людей.

Більше