Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Материнство - це про супер героїв. Моя мама - чудова жінка. Вона моя опора, підтримка, спокій, гармонія та мій надійний ангел-охоронець. Моя мама - особлива. Вона - мій супергерой, уособлення добра, жіночності та невимовного щастя. У неї велике серце, яке відкрите для усіх, не лише дітей та сім'ї, а усім хто потребує підтримки, у будь-який час, погоду чи настрій. Найбільше досягнення моєї мами - те, що вона навчила нас з братиком бути відкритими та добрими до людей, подавати руку допомоги усім потребуючим, не проходити повз, коли потрібно обійняти чи підтримати. Вона навчила нас берегти щиру людину в середні та бачити внутрішню красу людей. Матуся дала нам шанс побачити це життя, насолоджуватися кожною миттю та радіти маленьким дрібничкам.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Найбільше мамине натхнення, на даний момент, це її перша внучка (моя донька). Заповітна мрія, яка нещодавно здійснилася. Кожного вечора, мама, переглядаючи світлини, відео, радіючи досягненням маленької квітоньки, наповнюється енергією та мотивацією на новий день. Також головним мотиватором моєї мами - є її син, опора та надійне плече. Ярослав, дуже бажана дитина (у нас різниця у віці складає 18 років, справжня потіха батькам). Ярослав - ще той мотиватор, під його керівництвом, мама почала займатися спортом та намагається іти в ногу з часом. Мама - майстриня, вона дуже полюбляє робити елементи декору власноруч, вишиває сукні та сорочки, смачно готує. Я впевнена, якби її запитали: - а що ж мотивує Вас? Вона б відповіла: - Посмішка та обійми дітей, їхня впевненість в завтрашньому дні, світле майбутнє та улюблена справа.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мама - Ваше серце безкрає, як небесні простори, Ваші руки лагідні, наче теплий літній вітерець, Ваша усмішка чарівна, як усі барви веселки. Моя мама - дивовижна жінка, вона красива, мудра й чудова господиня. Супергерої, не такі й круті, в порівнянні з мамою, яка готова прийняти, вислухати, а інколи промовчати, в потрібну хвилину. Мамо, Ваша суперсила - це геройське серце, яке надає прихисток усім, і дорослим і малим. Ви - диво-предивне.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мама мріє про те, щоб частіше бачити своїх дітей та внуків, проводити з ними більше часу, насолоджуватися їхніми успіхами, досягненнями, мріє, щоб діти побачили світ, отримали багато вражень. Мама дуже хоче, щоб діти знайшли себе у цьому житті і займалися улюбленою справою, щоб створили міцну сім'ю і були впевнені у завтрашньому дні.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Ставши мамою, до мене прийшло усвідомлення, наскільки жінка віддає себе, цілком і повністю, дитині. Моя мама - не виняток. Вона готова звернути гори заради своєї сім'ї, як кажуть і в вогонь, і в воду. Матуся - приклад для мене та буде прикладом для моєї доньки. Вона - найкраща, я так хочу подарувати їй спонтанний подарунок, а найпрекрасніший подарунок - це емоції. Вона - мій переможець по життю, я б хотіла, щоб ставши "Мамою року", прочитавши історію, вона посміхнулася та зрозуміла, що для нас вона - неймовірна.

Мама - добра фея!

Мама пройшла досить тернистий шлях материнства. Тільки зараз, ставши мамою, я усвідомлюю, як важко було тоді, в далекому 1994 році, будучи юною студенткою, стати мамою. Мама з татом виховували мене в кращих традиціях, але було складно, як морально, так і матеріально. Я пишаюся нею, і низько вклоняюся, за те, що дала шанс побачити це неймовірне життя та прожити його цікаво. Мама пройшла багато, і якби я мала машину часу й змогла б повернутися у далекий 1994 рік, я б її міцно обійняла і сказала, що все під силу, або хоча б давала спати вночі))) Диво-мама - це моя ненька: щира, ласкава й красива.

Більше