Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Залишила кар’єру успішної бізнес леді, дізнавшись про третю вагітність та присвятила себе повністю малюкам. Написала 2 книжки для мам та дітей, створила свій бренд дитячого одягу, будучи в декреті. Займається соціальною діяльністю та веде блог про натхнення материнством.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її надихають діти та сім’я. Вона хоче бути достойним прикладом для наслідування.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Найстарша донька Поліна сказала б що вона класна подруга і з нею можна ділитись потаємним. Середній Платоша, сказав би що вона найвеселіша мама на світі та обожнює обійми. Наймолодший Ярема знає що в нього найавантюрніша мама.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє виступати в ООН, захищаючи права жінок та дітей.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що ця мама ніколи не здається, знає що будь які обставини дані нам не просто так і немає нічого неможливого, якщо ти мама.

Діномама

Привіт, я Анна і хочу розказати Вам про жінку, яка мене надихає, це Міла Ярошевич @mila_yaroshevich. Познайомилась з нею в інстаграм, підписавшись на її блог, і за пів року не могла зрозуміти як вона все встигає. Безліч проєктів благодійності, бренд дитячого одягу, автор книжок, любляча дружина та нереальна мама. І це все вона зробила, будучи в декреті. Тепер, збулась моя мрія, я стала її помічником, та працюю разом з нею. І якщо чесно, я досі не знаю, як вона все встигає, але точно знаю, що звання мама року, точно про неї. Шалено дякую за такий соціальний проєкт, як Мама Року, він допомагає тисячам жінок подивитись на материнство не на як рутину, а як на дар бути мамою. З повагою, Анна.

Більше