Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вона успішна жінка-керівник,талановита журналістка,яскрава та креативна особистість.А ще ніжна і турботлива мама 8-річної донечки Сабіни. Ольга Бортнікова більше 20 років пише про події та новини,проблеми і досягнення людей на сторінках районної газети, з яких 15 очолює видання ТОВ"Редакція-медіацентр"Вісті".Вона пише вірші і прозу, слова і музику пісень,малює,співає, створює ексклюзивні іграшки для доньки та друзів.Ольга видала поетичну збірку "Душа, окрилена любов'ю",пригодницьке оповідання "Подорож в інший світ", які отримали багато національних та міжнародних нагород. Стала ініціатором видання збірки новел, написаних в співавторстві з колегами "Життєві перехрестя". Є постійним учасником тренінгів та навчань,бере активну участь у громадському житті Пулинського району, не байдужа до чужого горя. Вона стала донором крові для онкохворої жінки та онко-гематологічного відділення обласної дитячої лікарні, активно популяризує донорство. Неодноразово допомагала селянам у вирішенні наболілих проблем, стаючи арбітром між простими людьми і органами влади, адже правильно підібрані і оформлені слова мають неймовірну силу.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Любов до ближніх, прагнення до постійного самовдосконалення, бажання зробити світ кращим і дрбрішим

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Донечка вважає, що її мама найкрасивіша і найрозумніша,дуже її любить і хоче бути схожою на маму. Сабіна мріє, що колись вони разом поїдуть відпочивати в Париж і навіть намалювала малюнок де мама сидить на лавці в Парижі і п'є каву. Оля яскравий промінчик в житті своїх рідних і близьких, Людина з добрим серцем і душею.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про щастя для своїх близьких, робить все для розвитку та щасливого безтурботного дитинства своєї донечки. Хотілося б подарувати їй стільки приємностей, скільки вона повсякчас дарує іншим, а ще трішки відпочинку, спокою і щасливої долі!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона є найкращою мамою, дочкою, сестрою, багатогранною особистістю і гідним прикладом для наслідування

Успіх у силі слова

Після народження донечки Ольга відкрила в собі нові таланти, адже постійно хотілося порадувати її і зробити щось своїми руками для неї. Так в Сабіни з'являлися яскраві сукні, сумочки, капелюшки, іграшки зв'язані чи пошиті з любов'ю її мамою. Одного разу, донька сказала мамі, щоб та більше не купувала їй іграшки, а сама виготовила лялечку, бо вона більше любить гратися маминими іграшками. А на День народження донечка отримала від мами неймовірний подарунок - книгу "Місто добрих Феєчок", яку мама написала і намалювала для своєї маленької і чарівної Феєчки Сабіни.

Більше