Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Досягнула вона багато! Успішна жінка , має престижну роботу , повагу і авторитет в колективі , хороший друг і порадник ,але найбільшим її досягненням є міцна і дружня сім"я .

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Найбільшого стимулу їй надає бажання з кожним днем ставати кращою для нас , забезпечити щасливе і безхмарне майбутнє .

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Наша матуся найкраща !!!! Вона ніжна , турботлива , красива , розумна , любляча , завжди підтримає і дасть цінну пораду

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріє , щоб ми були здорові і завжди разом ! Хотілось би подарувати їй незабутні вихідні , щоб вона відчула себе справжньою королевою

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Для кожного мама найкраща ! А для нас вона особлива , так я присвятила нам усю себе з юності.

Наш ангел-охоронець!

Серед безлічі чудес, що існують на світі, є вона, мій ангел-охоронець - Марія Криштоп,людина з великим серцем, мама трьох дітей - моя сестра, яка виховує мене з братом. Життя з самого дитинства склалось не просто, так як ще малолітніми ми втратили батьків. Маші у вісімнадцять років довелось швидко подорослішати, взяти на себе велику ношу відповідальності за нас. Їй було дуже важко . Попри всі труднощі вона змогла створити міцну сім'ю, зробити успішну кар'єру в мережі магазинів "Єва", де вона вже майже три роки працює адміністратором. Я захоплююсь нею, адже з навантаженням, яке вона взяла на себе, пережитим минулим, Маша завжди і всюди усе встигає, залишається життєрадісною, привітною, доброзичливою людиною, яка ніколи не втрачає віри і силу духу, є взірцем для нас в сім'ї, завоювала авторитет і користується повагою в колективі магазину. Наша родина не маленька, нас вже п'ятеро: наша "супер мама" - Маша, тото - Сергій, я - мене звати Оля, мій брат - Вітя і наша маленька племінниця Алінка, їй п'ять років.Ми дуже дружні, завжди підтримуємо і допомагаємо один одному. Наша мама Маша підняла нас на ноги, дала нам хорошу освіту, ми з братом змогли знайти гідну роботу за кордоном і йдемо далі до своїх цілей. Мама багато працює, але завжди знаходить час для кожного з нас. Вона активно займається розвитком своєї донечки Аліни, яка в свої п'ять років відвідує заняття з англійської мови, аеробіки, з натхненням готується до школи.Підтримка і любов мами Маші заповнює наші серця і ми ніколи не відчували себе обділеними батьківською увагою і турботою. Як це чудово, коли твоя сестра для тебе все: мама, найкраща подруга, наставник в житті. Наша матуся найкраща, головне для неї, щоб ми були здорові і завжди разом. Я хочу бути схожою на неї і вона гідна звання Мама року!!!

Більше