Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

її найбільше досягнення -це велика і щаслива родина. вона змогла виховати своїх дітей і онуків щирими і добрими . наша родина тримається один за одного і завжди прийде на допомогу не тільки близьким людям , а і навіть незнайомцям .

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

на мою думку , бабусю надихають люди ,які оточують її . вона завжди із задоволенням пізнає все сучасне і намагаються буди в темі .

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

наша бабуся -це справжня і щира людина .вона ніколи не намагається всім сподобатися і завжди остається собою. вона дуже сильна людина . на жаль, протягом життя їй не мало випало випробувань,але вона ніколи не опустила рук ,і не опустить ,бо її сім’я допоможе їй в цьому .

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

вона мріє про те ,щоб її діти і онуки були дружніми,повважали один одного і завжди були поруч. найбільш за все ,я б хотіла подарувати їй справжні емоції, а само подорожі всією родиною ,бо що може бути краще ,ніж проводити час разом з нею .

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

історія про бабуся нижче

Та, якою я пишаюсь

мабуть кожна людина в світі може сказати ,що її бабуся найкраща і це буде правда ,але чому ? ось я можу довести ,що моя бабуся гідна звання найкращою . найбільш важливим є те ,що вона для мене не просто приклад бабусі , а і приклад людини ,якою я б хотіла стати . моя бабуся -це людина з великим серцем .вона ніколи не останеться в стороні і навчила цьому своїх дітей. у нас з нею є традиція: влітку ,кожен вечір ми дивимося на зірки ,це саме ті моменти , в які я відчуваю себе щасливою. ми з нею годинами можемо розмовляти про життя .вони з батьком виховали в мене бажання розвиватися та самореалізуватися .я щиро вірю ,що нас з нею чекаю весь світ ,а наші мрії про подорожі скоро стануть реальність . я можу назвати себе щасливою людиною ,бо в мене є людина,без якої я не уявляю своє життя -це моя бабуся .я справді пишаюся нею .

Більше