Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя мама є щасливою матусею п'яти донечок та сина. Попри будь-які негаразди вона ніколи не забуде поцілувати всіх на ніч, та побажати солодких снів.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її сила у дітях. Кожного ранку прокидаючись вона думає, що смачненького приготувати, у що одягти до школи, щоб вони почували себе принцесами, та як цікаво заплести кучері, які досягають колін)

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Ріта: Солодкий поцілунок, який будить щоранку. Ангеліна:Тепле серце, що зігріває у найлютіші морози. Софія: Лагідні руки, які так ніжно пригортають до серця. Юра: Смачний обід, який збирає всю родину за столом. Аня: Ніжні очі, які розуміють усі печалі та радощі. Свєта: Найкраща порадниця, подруга.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Наша мама мріє про відпочинок на морі з усією сім'єю.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я довго думала з чого почати розповідь, адже про маму можна так багато написати. Для кожного із нас саме своя мама є найкращою у світі. Ви праві, для мене вона вже найкраща. Почну з того, що її зовуть Галя, їй 49, але вона виглядає молодшою своїх років. У неї 6 дітей різного віку від 6 до 30. Кожному з них вона старається приділити свою увагу. Кому дати розумну пораду, а кому прочитати казку на ніч) Мама уважна та турботлива, завжди хвилюється, коли хто-небудь хворіє. Я так її люблю, і молю Бога про її здоров'я, а матуся молиться про моє і всіх нас.

День Св. Миколая

Я вирішила розповісти одну історію, яка мене вразила. Вже кілька років моя мама збирає пакунки на День Святого Миколая дітям нашої школи. Хоч в нас їх не багато, десь до сорока, це все одно зайві витрати, думала я. Якось я запитала у неї, чому вона так робить, адже у кожної дитини є батьки, які точно потурбуються про те, щоб їхня дитина мала подарунок під подушкою?! На моє запитання вона лиш усміхнулася, і хвилинку подумавши сумно відповіла, що не кожна дитина має змогу отримати свій подарунок, і її тішитиме, якщо вона зробить його чужій дитині. " Я б хотіла, щоб хтось і для вас зробив щось приємне, якщо мене не стане, адже життя таке непередбачуване..."

Більше