Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я Срібна призерка Чемпіонату Світу з таїландського боксу,який проходив у Таїланді,багаторазова Чемпіонка України та переможниця обласних змагань,наразі ще тренер і мама!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мене надихають мої вдачі і невдачі,вони рухають мене вперед,дають поштовх розвиватися,навчатися...тим паче у мене є шалена підтримка мого коханого ,моєї донечки і моїх спортсмінів!З такою командою не відчуваю перешкод!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Успіх - це 99 відсотків праці,і лише 1 відсоток таланту.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мрію подорожувати .Мене надихають : культури інших країн,традиції,кухня,історія,архітектура,спілкування ...це ,ніби перезавантаження.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бути матір’ю-це вже велике звання і найважливіша нагорода в житті,перше місце на п’ядесталі. А якщо ти ще і поєднуєш виховання дитини,ведення домашніх справ,то ти Мама Року у квадраті !Я поєдную це в собі,тому маю право на таке звання!Ми повинні мати і на себе,коли жінка поважає і любить себе,то у сім’ї гармонія,щаслива жінка-щаслива родина.Ми робимо погоду у домі!

Мама-боксер

Уже 10 років я присвячую себе улюбленій справі-спорту.Крім своїх успіхів,маю успіхи своїх спортсменів.А нещодавно доля нагородила мене прекрасною донечкою Кароліною.До свого народження ,сидячи в животику відвідувала зі мною всі тренування ,та ще там відпрацьовувала прийоми!А тепер вже щадивляється на мамині нагороди і знаряддя для тренувань.То ж скоро будемо ходити на тренування разом! Хочу бути для неї прикладом,дати їй поштовх у житті ,допомогти обрати улюблену справу і завжди підтримувати,як це робив мій батько ,який ніколи не шкодував грошей ,часу,нервів на моє хоббі,він мріяв і хотів щоб я виросла ЛЮДИНОЮ з великої літери,і я його не підвела!Зараз у мене своя родина і таку підтримку я відчуваю від свого коханого чоловіка,який завжди вкаже на помилки і допоможе порадою і підтримкою! Хочу щоб всі,хто бажає дитину,відчули щастя материнства і те,що ви стаєте для маленької людини цілим Всесвітом ,який має її навчити,підказати,підтримати,любити,оберігати,дарувати тепло!А якщо Ви мама,то вже заслуговуєте нагороди «Мама-року»

Більше