Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Мама особливої донечки Ангеліни, Ольга. Коли в одну мить її життя пішло шкереберть, вона не здалась і почала маленькі кроки до перемоги. Мама Ольга, яка вірить в дива і дивує усіх тим, що її особлива донечка йде на одужання, не дивлячись на усі прогнози лікарів. Щоранку в Інстаграм вона з посмішкою запалює усіх, не дивлячись на те, що вона 5 років не спить вночі через судоми донечки. Вона мотивує інших мам особливих діток вести блог, розповідати про свої історії та боротися, шукаючи нові методи для одужання діток. Вона обігріває теплотою, запалює цей світ вірою та своїм великим серцем.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мить. Шок. І здорова дитина перетворюється на овоч. Лікарі зітхають і розводять руками. Лікарська помилка, яка повернула життя та змінила Ольгу. ЇЇ найбільше натхнення - це донечка Ангеліна, яка щоразу робить нові кроки до одужання.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мама з великим серцем, яка надихає ламати стереотипи про діагнози особливих діток та робить щоденні кроки на шляху до див - одужання особливої донечки Ангеліни. Мама, яка приділяє кожну хвилину, вірить, турбується. Мама, яка щодня вивчає нову інформацію, щоб знайти та спробувати ще один метод на шляху до одужання. Мама, яка написала історії у двох книгах. Мама, яка стала арт-терапевтом та несе місію мами, яка мотивує інших мам особливих дітей.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Ольга мріє про закриття збору грошей на обстеження в Німеччині для донечки Ангеліни. А як для жінки, для себе напевно про відпочинок, жіночі дрібнички та релакс день.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Мама Ольга, яка захоплює тим, що не здається і не приймає діагноз донечки. А з особливої донечки Ангеліни, яка була в стані овоч наперекір усім діагнозам вилікувала (Ангелінка з допомогою мами ходить і дивує своїми досягненнями ) та робить щоденні зусилля, щоб її донечка була повністю здорова. Мама Ольга, яка показала іншим мама, що варто боротися та шукати нові методи, а не здаватися. Мама, яка показує свій шлях та мотивує інших вірити та творити свою історію.

Мама особливої донечки Ангеліни

Мама Ольга, яка чекала на свою донечку Ангеліну і була безмежно щаслива. Як раптом одне щеплення у 7 ми місячному віці донечки змінило її життя назавжди. Страшний діагноз. Розпач. Біль. Статус особливої мами. Вона не здалась. Безліч аналізів, лікарів, інформації. Вона зробила неможливе, її донечка ходить (на цей момент за руку), вона робить безліч нових досягнень, розвивається та дивує лікарів. Мама Ольга вірить та робить усе можливе, щоб її донечка була повністю здорова. Зараз Ангелінці 5 років. Мама, яка щоранку зустрічає день з посмішкою, яка зустрічає день з болем, мама, яка проживає життя щодня в інстаграм. Саме цим вона показує іншим мамам, що варто жити, боротися та радіти життю, адже чудеса є і варто спробувати усі методи.

Більше