Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вона чудова мама, яка виховує трьох хлопчиків , найменшому півроку, і вона працює!!!!!! Навіть в пологовий будинок їхала з ноутбуком, бо потрібно було доробити роботу. Вона чудовий організатор і комунікатор, встигає і в школі і в садочку за всім слідкувати. Вона прекрасний кухар - це передалось по генах. Вона постійно чомусь вчиться, розвивається, слухає лекції по саморозвитку і хоче здобути третю вищу освіту по спеціальності - психотерапевт. Захоплююсь її витримкою, навіть коли важко - вона йде вперед до своїх цілей та завжди привітна і усміхнена.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Надихається вона дітьми, вони ніби розкривають різні її сторони, біля них потрібно бути всім і все знати і вміти. А ще бути красунею, щоб сини гордо говорили - "це моя мама".

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Сини кажуть, що їхня мама красуня, і без макіяжу. Старший син сказав , що мама хороший спеціаліст в свої сфері, тому що - " до тебе багато дзвонять і питають поради". Слова любові говорять кожен день.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Відпочинок

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона ніколи не опускала руки, навіть коли лишилась сама з дитиною на руках, вона - вчилась , працювала, розвивалась, втілювала мрії в реальність, з щирим люблячим серцем і посмішкою до життя!

Янголятко

Впевнена, що кожна мама - це "мама року"! Мама- це супер герой - який трансформується в будь-які професії. Вона знає все на світі і навіть знає "міліон прикладів" - як вияснилось що мама і в школу ходила))). Для дітей мама - людина яку можна обіймати та цілувати кожен день і казати люблю так легко хлопчакам. Мама - "камандір". Мама вміє робити ляльковий театр п'ятками))) Мама -шеф-кухар, який готує одночасно сто п'ятсот страв одночасно, бо смаки у всіх трьох різні. Мама - лікар , який лікує всі хвороби. Мама - психотерапевт і мотиватор. Мама - благословляюча сила! Та - що дарує життя!!!

Більше