Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

На всі свята моїх рідних та близьких я готуюсь заздалегіть. Дуже полюбляю їх приємно здивовувати. Якщо, наприклад, це дитяче свято, то одразу хочеться зробити яскраву піньяту. Якщо треба привітати маму та немовля, то у нагоді стане чарівний замок із памперсів. Якщо подарунок куму або кумі, то це може бути їстівний букет або композиція. І все це зроблено власноруч. При цьому я не закінчувала ніяких спеціальних курсів. В кожну роботу я вкладаю частинку себе, своєї любові. Декілька ночей поспіль я можу не спати, творити, вигадувати, і все це заради декількох хвилин заохочення та здивування. Я обожнюю зі звичних речей робити незвичні несподіванки. Я отримую від цього колосальне задоволення.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мене надихають мої діти та чоловік. Завжди хочу бути найкращою для них. Тому завжди є над чим працювати.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Моя мама добра, ніжна, чуйна, красива, справедлива, талановита, спортивна. Моя мама найкраща для мене. Моя ріднесенька матуся. Мій взірець.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я мрію про відкриття власного бізнесу. Закінчити курси для подальшого саморозвитку. Відпочинок за кордоном.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я вважаю, що для моєї дитини, я зробила величезний проступок, який вона буде пригадувати усе життя, він буде її надихати та спонукати до добрих справ.

Снігова королева

Одного разу, напередодні свята Нового року, у дитячому садочку моєї донечки вихователька дуже хотіла поставити казку "Снігова королева". Але окрім сценарію та уяви, як це повинно виглядати на сцені, вона більше нічого не мала. Моє бажання було допомогти з декораціями, щоб все ж таки ця чудова вистава відбулася. Дуже хотілося подарувати дітям казку. Незабаром усі декорації були зроблені. Вихователька була на сьомому небі від щастя. Діти почали репетирувати. Але ж яка казка без головної героїні? Тому мені і запропонували головну роль. На що я з радістю погодилась. Роздумувати не було часу. Біла весільна сукня, шубка та чоботи на підборах заховані в моїй шафі, подумала я, треба буде лише трошки допрацювати мій образ. Я приходила в садочок на репетиції, вчила слова, пісні, водила хороводи. Я з таким задоволенням проводила цей час з дітьми. І ось настав той час... Зала вийшла казкова та чарівна. Мій образ взагалі затамовував погляд. Під час вистави, я була така рада виступати зі своєю донечкою на одній сцені. На її обличчі сяяла посмішка. Моя донечка була найщасливішою дитиною у цьому залі. Я ледве стримувала сльози. По закінченню вистави зал опладував стоячи. Мені казали слова подяки. Моя донечка пишається мною. Ось так мені вдалося втілити мрію виховательки в реальність. Подарувати яскраві враження собі та оточуючим. На згадку про це в мене залишилось відео, фото та яскраві спогади. А ще, під час виступу в мене запаморичилась голова, я подумала, що перехвилювалась, але незабаром у новорічну ніч дізналася, що чекаю на ще одну дитинку! Ось такі новорічні дива трапляються!)) Це ще раз дає підтвердження, що на добро відповідає добро!

Більше