Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Отримуваний освіту важко завжди. А з дитиною важче в рази. А вступити на бюджет до аспірантури? Важко, але і цікаво водночас. Здавати іспит з іноземної мови разом з синочком в аудиторії - це екстремально. Через недостатнє фінансування науки виникає потреба пошуку додаткового доходу. Тому навчитися масажу та тейпуванню теж буле важко. Заради дитини навчатися і розвиватися необхідно!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Головна муза- це дитина. Задля того, зоб синочок навчався в гарній школі і мав змогу відвідувати різноманітні курси мамі треба по пітніти.. Мама - це щоденний зразок наполегливості і цілеспрямованості. Дотримуюся думки : Будь тією особистістю, якою ти хотіла б бачити свою дитину. Дитина нічому не вчиться, дитина бере приклад.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мама- це генератор ідей. Мама Дає можливість реалізовувати власні ідеї не сасуджуючи їх. Без обіймів мамині промінні згасають. Варто лише її обійняти і вона з новими силами іде в бій із сьогоденням.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Основна мрія - започаткувати власний бізнес.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Якщо будучи мамою не зникла наснага до навчання і розвитку, то це вже варто цінувати. Незважаючи на наукову навантаженість, мама не забуваю про ніжність і увагу до свого промінчика

Мама мегамозок

Мама розвивається заради мене. Мама стала експертом Національного агенства із забезпечення якості освіти, щоб вкласти свій внесок в розвиток і підвищення рівня вищої освіти в Україні. Мама хоче, щоб її син отримав якісну освіту на батьківщині. І мама вірить в те, що світ не зміниться на краще, якщо вона не буде мати активну позицію. Зараз в неї місія- це покращення якості вищої освіти в Україні. Мама займається спортом, щоб я теж хотів присідати чи крутити орбітрек. Зацікавлювати ще ж і вміти треба) мама любить, мотивує, діє і іноді підштовхує вперед.

Більше