Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя матуся - Ольга. У неї з самого дитинства була мрія про велику, дружню родину, багато діточок. І вона здійснилася. Зараз у неї шість дочок і один син. Вона працює зранку до ночі, щоб ми були ситі, гарно вдягнені і взагалі, щоб у нас було щасливе, веселе та повноцінне життя. Не дилячись на те, що в неї багато діточок і їх потрібно виховувати, працювати на роботі, вона відкриває у собі нові таланти, залишається жіночною, а головне НАЙКРАЩА!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Найперше і найголовніше - це її сім'я: дітки, чоловік, батьки.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мамо, ти схожа на королеву. Мама любима, мама красуня. Мамо, ти найкраща в світі! Кращої нема на цій Землі і ніколи не буде, бо ти така одна!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Взагалі-то, в мами багато мрій, бо в неї велика родина, а наші мрії - це частинка її мрій. Так вона мріє про подорож світом, бо це моя мрія, велосипед - бо це мрія Софії, ролики для Насті, нову ляльку для Вєроніки, модний телефон для Альони, добру дружину для дорослого сина Максима, ляльковий будинок для Надії. Також вона мріє про велике авто, щоб уміщалася уся родина. А найголовніше - щастя та здоров'я кожного з нас.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому, що я вдячна їй за терплячість, довіру, безмежну підтримку й любов. Бо вона змушує мене рухатися вперед. Мені ніколи і ні з ким не було і не буде так затишно, як з моєю матусею. Її руки - найласкавіші, а серце найтепліше. Я люблю її! Вона справжня "Мама року".

Найрідніша в світі

Мама - це серце сім'ї! У мене велика родина, тому моя мама - велике серце сім'ї! Вона любить, піклується, підтримує, надихає, змушує йти вперед. Її на всіх нас вистачає. Моя мама сильна і впевнена в собі. Вона справжня гордість для нас. Дякую, що вона вчить нас жити, доглядати за собою і, взагалі, бути хорошими людьми. Дуже важко підібрати слова, щоб висловити всю свою вдячність. Я безмежно люблю та ціную тебе, і зроблю все, що є в моїх силах для твого щастя!

Більше