Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Материнське серце підказує мені, що найбільший подарунок, який можна зробити дітям - це подарувати їм самих себе. Виростити дітей самодостатніми, впевненими в собі, відповідальними, успішними і щасливими - це головна задача мами. Усвідомлення цього і впровадження відповідних методів виховання, що грунтується на любові, підтримці і взаємоповазі, і є основним досягненням.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Працювати над собою надихають троє діток, чоловік та її мама, підтримка яких завжди була безцінною.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Відповідальна, любляча, добра, ніжна, надихаюча, постійно мотивуюча, поетична, найрідніша.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріє про подорожі у Європу, Японію, Південну Корею, Канаду.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Старші діти, побачивши оголошення про початок конкурсу Мама року , наполягли, щоб Мама обов’язково прийняла участь у ньому - Мама, ти у нас красива, гарна господиня, смачно готуєш, пишеш вірші, вчишся керувати авто, постійно навчаєшся чомусь новому, плануєш відкривати власну справу і ще й виховуєш трьох дітей - ти наша найкраща мама!

Мама дає дітям крила

Мама дає дітям крила Я, Наталія, мама трьох дітей (14, 8, 3 роки) усвідомлюю, що якщо Бог дав мені діток, отже я маю передати найважливіші знання, життєву мудрість і любов своїм дітям, і виростити кожного з них Особистістю. Завжди підкреслюю, що потрібно вірити в свої сили і пам’ятати про те, що зірка живе всередині нас, потрібно діяти і створювати свою реальність. Мотивую своїх рідних поезією. Більше поезії за посиланням: @poetry_by_nata_boguslavska ТВІЙ ЧАС Твій час настав – працюй і дій, Не озирайся хто що скаже, Відчуй нарешті, як у вихорі подій, Ти твориш світ, і час усе покаже. Не бійся розподобатись усім, Не бійся бути білою пташиною, Ти унікальність і передусім, ТИ ЙДЕШ СВОЄЮ ВЛАСНОЮ СТЕЖИНОЮ. УСІ ОБМЕЖЕННЯ – В ТВОЇЙ СВІДОМОСТІ, Ти ж зможеш досягнути більшого в житті! А діяти почнеш – не бійся невідомості, Дозволь собі не бути в забутті! Малюй, пиши, будуй оселі, Не втрать себе у боротьбі, Хай на обличчі промінці веселі Дарують щастя людям і тобі! ЗДІЙСНИ ТУ МРІЮ, ЩО ДЛЯ ТЕБЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ, І не важливо скільки маєш років, Можливо мрія ця – твоє призначення, ПОВІР У СЕБЕ і здійсни ці кроки!

Більше