Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Як би важко не було, щоб не трапилось у школі, серед друзів, у серці, на роботі матусині крила оповіють увесь смуток посмішкою сонячного серця. Моя родина моя фортеця! Моя донечка найяскравіша зірочка з маленьким, але неймовірно щирим та добрим серцем, яке освічує нашу фортецю сонячним сяйвом . Мій син мій молодий сокіл, що оберігає нашу родину від смутку та образ. Син, в якого матуся змалечку вклала риси самостійності, лідерства, милосердя та поваги до слабших за себе. Мій чоловік фундамент, що тримає нашу фортецю. Міцний, незламний, чоловік, якому непідвладно ніщо, що зможе підкосити стійку основу нашої родини. Я-ФОРТЕЦЯ, яка тримає своїми стінами все те, що має. В середині якої зберігаються почуття турботи, кохання, затишку, довіри та нескінченні аромати смаколиків. Це все моє найголовніше досягнення!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Кожен ранок, на протязі довгих років мій день починається з трьох щирих поцілунків, трьох побажань доброго ранку, обіймів шести рук та безліч щирих посмішок. Я впевнено можу відповісти - це і є мої СТИМУЛ та НАТХНЕННЯ!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Це людина, в серці якої не має місця для злості. Чи-то ворог, чи-то друг вона простить усіх. Вона подружка, яка вчила варити борщ у 10 років. Вона маленька жінка, яку хочеться захищати, мама, котрій завжди допомагаєш, бо їй інколи важко нести пакунки. Вона мама з якою можливо експерементувати на кухні і нічого за це не буде). Вона маленька, тендітна і сама красива, вона наша МАМА).

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

У неї їх дуже багато, іноді здається, що вона уся зроблена із мрій, але найбільше вона хоче власний маленький будиночок з круглим столом, великим садом і квітником. Мама кожен день мріє, мріє про те, як вона буде пишатись нами, коли ми виростем, мріє про те, як ми будемо їздити усі разом на відпочинок з палаткою та собакою.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона кожен день говорить, що ми у неї найкращі. Вона завжди пробачає. Вона справедлива. Якщо ми у чомусь провинились і потрібно десь розібратись, вона захистить нас, але вдома наодинці розповість, чому ми були не праві. Вона рідко сварить за погані оцінки. Для нас, вона найкраща і сама любима!

Одне слово...чотири літери....безмежне кохання!

Історій дуже багато, як кумедних так і дивних, усі не перелічити, та щоб з нею не траплялось - мама завжди вірить у добре.

Більше