Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

"Сімейний затишок" це і є найбільшим досягненням матусі. В свої 40 років, вона має двох дітей(одна з них вже повнолітня), працює кухарем,а ви тільки уявіть що це таке, готувати не тільки вдома, а й на роботі. Два роки тому, так склалися обставини,що треба доглядати стару (лежачу) свекруху, прошу відмітити, не рідну мати, і при всьому при тому тримати хату- в чистоті, родину- ситу та вдягнуту. В літку нікуди не дінешся від огороду, та худоби, а в вільний час(звичайно його нема) вона робить смачні торти на замовлення, це як хобі, для душі.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Звичайно родина. Матуся являється прикладом для дітей, тому вона не може опустити руки, ми її мотивація.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Не бачу сенсу писати однотипні фрази, по типу "вона добра, мила, гарна, турботлива". кожна мати являється такою для своїх дітей, і своєї родини. Тому просто хочу сказати, що мама не така як всі, і для багатьох вона може слугувати прикладом, ну для мене (для доньки) так точно.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Важко відповісти швидко на питання. Напевно, більшість жінок хочуть собі на кухні всі прилади, які спрощують процес готування їжі, тому, перше що хотіла би подарувати, це -кухонний комбайн.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я розумію що багато вартих на то жінок, мам, бабусь. Але, все ж, моя мама найкраща. Маючи власний будинок, вона завжди при роботі, і встигає знайти час на все та всіх.

Приклад для багатьох

Дитинство в 80-ті роки не можна назвати чудовим, і в полях маленькою допомагала батькам, і навчалась без допомоги рідних, тому вищої освіті нажаль в неї нема, можливо тоді життя по іншому би склалося. Народила та виховала двох дітей, має гарного чоловіка, все життя працює на одній роботі, відкрила для себе потяг до випічки тортів, та робить їх вже на заказ для різних свят і в різній тематиці, навесні висаджує квіти (це ще одна пристрасть) та овочі на городі. Встигає слідкувати за порядком в хаті, доглядає лежачу свекруху та не залишає порожнім холодильник)

Більше