Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільшим досягненням моєї мами на мою думку, є те що вона хоч змінюється як зовнішньо так і внутрішньо, але вона залишається тою мамою яка завжди допоможе, дасть пораду, заспокоїть і захистить. В моєї мами хоч було й непросте життя, але вона залишилася тою людиною, дружиною, матусею яка ніколи не зрадить, буде чесною і справедливою. В ній є те що в більшості людей зав'яло.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її надихає сім'я: наші досягнення, те як ви змінюється. Мама працює над собою щоб дати мені, моєму братові те життя яке вона хоче щоб в нас було. Крім цього задля того щоб ми виросли гарним людьми, бо ж діти це дзеркало батьків.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Я б описала мою маму так: добра, розумна, мудра, чесна, справжня, сильна внутрішньо, справедлива, смілива, красуня, ерудована, справжня мама, найкраща дружина, наша імператриця, таку подругу як мама хтіла б кожна людина, достойна всього на цьому світі!!!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Найбільша мрія моєї мами це щоб, "Ми всі були здоровими і щасливими і прожили довге і щасливе життя". Якби я могла б подарувати мамі саме велаке здаров'я і космос щястя, всі квіти світу, всі самі смачні солодші, будиночок біля моря і всі багатсва планети я б обов'язково це зробила!!!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Моя мама достойна стати не просто мамою цього року для мене вона "Мама року" кожен рік, кожен день, кожну хвилину, кожну секунду!!!! Я почула оголошення цього конкурсу коли ми з мамою були в єві і купляли татові шкарпетки, почувши про приз я вирішила написати, бо для мене це декілька хвилин часу, а для мами це класна можливість відпочити, релакснути і цей приз те що вона б сама зараз собі не дозволила.

Моя НАЙКРАЩА!!!

Однієї історії ,яка в мене класна мама, не має (точніше їх настільки багато що вибрати лише одну неможливо). Мама показує свою любов до мене і мого братика все моє життя. Навіть по погляду можна зрозуміти наскільки вона нас сильно любить, це відчуває, з якою добротою і ласкою вона на нас дивиться, як просто так каже " Доничка дякую що ти в мене є! , я так сильно тебе люблю " Як після тяжкого робочого дня приходить з роботи і все одно вислуховує якісь мої малесенькі проблеми. А потім іде на кухню щоб приготувати якусь смачну страву. Тому я й кажу що лише одну історію про маму розповісти буде важко, але якщо й писати то 2000 символів не вистачить щоб показати настільки моя мама чудова!

Більше