Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я похвалю сама себе, адже наразі відчуваю себе успішною жінкою та гарною мамою. Моїй дитині вчора виповнилося 9 років. Протягом цього часу я будувала свій бізнес, який займає основну частину мого життя, він ріс разом з моєю дитиною. За ці 9 років в чужому місті я змогла стати мамою для більше ніж своєї дитини, адже є керівником навчального центру. Мої вихованці уже самі стали мамами, скоро їх дітки прийдуть до мене. Найбільшим досягнення вважаю те, що мої клієнти задоволені, є черга на запис, а це значить, що я молодець. Пишаюся собою, адже мені ніхто не допомагав, я сама все змогла. Неймовірно люблю свою роботу, результатами дітей горжуся. Окрім того, мені вдається поєнувати улюблену роботу та материнство. Моя дівчинка Софійка гарно навчається, відвідує позашкільні заклади, показує високі результати. Я-супер мама)))

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Над собою я працюю щодня, адже, як пишуть відомі "не виховуйте дітей-виховуйте себе". Тому я намагаюся бути прикладом для власної дитини і жити так, щоб кожен день був прожитий не марно. Свої знання вважаю подарунком Бога, адже я можу робити корисну справу. Надихаюся успіхами вихованців, дитини, власними. Девіз: "вік живи-вік учись"!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Дуже розумна, інтелігентна, вихована, освічена, добра, толерантна, делікатна, відверта, щира, чесна, гарна.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

вільний час та відпочинок

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Не кожному вдається бути успішним керівником та гарною мамою. А також, можна сказати, що є мамою для понад 100 дітей, адже залучена в процес їх виховання та становлення як особистостей.

Через терни до зірок

Шлях, по якому я йшла, був не рівний, часто з горбочками, проте я ніколи не падала в ямки...Можна так образно описати життя. Раніше я дуже соромилася говорити про себе, проте робота над собою, щоденний саморозвиток дозволяє мені зараз заявити, що я гарна мама та успішна жінка. Я все своє свідоме життя навчаюся, щодня дізнаюсь щось нове. Шлях мого успіху пов'язую зі своїм материнством, так трапилося, що виникла потреба у пошуку заробітку, адже народження дитини додає потреб і чоловік був без роботи. Те, що дитинка була ще грудного віку не стало перешкодою для організації моєї діяльності. Оскільки за рік до народження дитини здобула диплом з візнакою педагогічного ВУЗУ, то єдине, що спало на думку-допомагати діткам з навчанням. Проблемою було те, що це було абсолютно чуже місто, без знайомих. Поступово, рік за роком, "сарафанне радіо" додало мені клієнтів, зараз я успішно працюю, розвиваюсь, росту. Завдячуючи своїй дитинці, я відкрила напрям "Ранній розвиток",згодом "Підготовка до школи", адже все робила і для неї теж, це дозволило мені давати і надалі діткам найкраще що можу, якісний продукт. Найбільшим досягненням, звісно, є успіхи моєї дитини. Звісно, не всіх можна гарно навчити, організувати, але мені, певно, пощастило. Мені вдалося. Ми ростимо у своєму розвитку разом з донечкою, щодня долаючи перешкоди. Моя дівчинка є призером мистецьких конкурсів по грі на бандурі, є призером конкурсу з української мови, обласних конкурсів позашкільних закладів, свідоцтво досягнень з найвищими відмітками, організована, самостійна. Я пишаюся нею, я пишаюся собою, що ми змогли. Це лише початок нашої з Сонечкою історії, життя попереду. Далі буде... Я дуже хочу, щоб жінки, які читатиму це, зрозуміли, що жінка-мати зможе все, головне-не здаватися ні на мить.

Більше