Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя матуся, Галина Іванівна, завжди дивиться на кожну ситуацію з позитивом. Вона намагається знайти хороше в злих людях. Всі мої подружки охоче запитують поради в особистих справах. Впродовж багатьох років наша сім'я тримається завдяки їй, тому що не дозволяє нам з татом опустити руки в тяжких моментах. І постійно підбадьорює нас добрими словами.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її любов до життя та вміння бачити прекрасне навколо кожного дня!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Перш за все - це вдячність за життя. Вдячність за розуміння і підтримку. У присвяті до книги було б написано: "Самій прекрасній жінці, мамі, дружині та бабусі на землі. Її сердце сповнене любов'ю до всього живого. Вона має таку енергетику, що поруч із нею відчувається тепло і турбота. Це єдина жінка із тих що зустрічались в житті, котра посміхається очима і дарує свою любов не вимагаючи щось на заміну".

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про затишний будиночок на березі моря. Щоб обов'язково там помістилась вся велика сім'я.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому, що вона дуже багато чого в житті віддавала своїй сім'ї ставлячи себе на другий план. Дуже багато часу приділяла розмовам зі мною про життя. І по сьогоднішній день в мене немає ні одного секрету від неї. Завдяки такій відданості я виросла в любові і сімейній повазі між членами родини. І я вважаю, що вона, звичайно, гідна цього звання!

"Я допоможу комусь, а Господь допоможе моїм дітям".

Коли мені було 6 років я потрапила до лікарні. Тоді мама залишилась поруч. Одного дня ми вийшли з кімнати і побачили там дівчинку на вигляд старшу за мене на 3 роки. Мама почала розмовляти з нею і та по можливості проводила з нами час, тому що нікого з її рідних не було в лікарні. Мій тато приїздив з великими пакетами смачної та корисної їжі, ми звісно ж пригощали нашу нову знайому. Вона, навіть, пригорнулась до моєї мами неначе до рідної. Але я не відчувала ревнощі. Вже майже перед тим, як виписатись з лікарні, дівчинка підійшла й сказала мамі: -"Мені би дуже хотілося, щоб ви мене удочерили. За цей короткий час я відчула від Вас стільки любові й тепла, скільки не відчувала за все життя. Я дуже заздрю вашій дочці. Адже мати таких батьків - мрія кожної дитини..." Мама так розчулилась словами цієї дівчинки, не могла стримати сльози й одразу звернулась до головного лікаря, щоб дізнатись які відносини в цій сім'ї. Лікар сказав, що батьки дуже рідко приходять. Але на вигляд наче звичайні люди. Звісно, матуся занепокоїлася, що ж там за сім'я, коли мале дитинча готове піти до чужих людей? Але нічого не вдієш. Моя мама спробувала пояснити дівчинці, що інколи батьки через свою зайнятість не мають змоги присвятити багато часу дому та дітям. Але це не означає, що вони не люблять їх. Та в свою чергу подякувала за добрі слова і попросила номер телефону щоб інколи телефонувати. Попрощавшись, всі кріпко обійнялись і побажали дівчинці всього найкращого. Ще деякий час вона дзвонила нам, ми їй, познайомились з її рідними. Як з'ясувалося, тоді у батьків був дуже важкий фінансовий період. А як нам всім відомо, маленькі діти приймають проблеми в сім'ї на свій рахунок , та не можуть зрозуміти що коїться в житті дорослих. Та все ж таки, щоб не трапилося - не потрібно забувати про близьких нам людей. Адже вони завжди потребують нашу любов і увагу, та лише вони є стимулом рухатись далі оминаючи усі проблеми та негаразди ! Ось таке велике серце в моєї чарівної матусі!

Більше