Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Народження донечки внесло великі корективи у наше з чоловіком життя. Ми переосмислили своє ставлення до свого буття, в пріоритеті тепер все, що неабияк стосується нашої Даринки. Ми живемо на орендованій квартирі. Але я роблю все для того, щоб вдома було затишно та гарно. Чистота та порядок - це те що має бути там, де є дитинка. Найбільшим досягненням є купівля під виплату квартири в місті. Обов'язково зроблю все, щоб там було по-домашньому гарно та привітно. Для донечки зробимо окрему кімнату, щоб вона завжди мала свій куточок в домі.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Звичайно, що в усьому допомагає коханий чоловік, люблячий тато Андрій. Він надихає на створення сімейного затишку.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Я сподіваюся, що дитина (дітки) з вдячністю говорила (-и) б про все, що я для них роблю, як сильно люблю та піклуюся. Слова, які були б у присвяті до книги про моє життя - "..як проста дівчинка з села на Черкащині вийшла заміж за солдата з Тернопільщини, народила найчарівнішу донечку та здійснила все чого так прагнула в житті..".

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я мрію, щоб квартиру , яку ми взяли під виплату, зробити найріднішим місцем для наших діточок. Мрію дати поки що одній нашій донечці все найкраще.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я маю отримати звання "Мама року", бо я дуже люблю свою сім'ю, роблю все що в моїх силах, щоб в домі панувала повага, любов, а головне - щоб це знали і відчували чоловік та донька Даринка, якій лише 3 місяці. Я реалізувалася як Мама та кохана дружина. Після декрету знову хочу вийти на роботу, щоб самореалізуватися як успішна жінка.

Я - Мама

Я народилася в мальовничому селі на Черкащині. З майбутнім чоловіком познайомилися у місті Черкаси, працювала касиром в Сільпо, а він служив на строковій службі в армії в цьому місті. Згодом він забрав до себе на Тернопільщину. Ми були на заробітках у Польщі. Потім я завагітніла і народила донечку Даринку.

Більше