Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільшим досягненням бути мамою, лілеяти свою дитину, спостерігати за її кожним першим пройденим кроком і розуміти, що її успіхи, це заслуга невпинної роботи мами.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Звичайно, малюк. Коли очі горять щастям, радістю, неможливо передати цих переповнених почуттів.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Піклується про затишок дитини, робить кожен день яскравим і насиченим. Доповнює кожну мить позитивними емоціями.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Щоб її дитина була щасливою. Для кожної мами найкращий подарунок - це здорова дитина, тому щоб в нашому дому ніколи не було хвороб.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що, як для кожної мами, так і для кожної дитини її мама найкраща. Вона піклується про мене кожного дня, купує мені все найкраще по мірі можливості, розвиває, грається, а головне дарує свою любов!

Моя дитина - мій світ!!!

На початку вагітності і до кінця великі почуття не переповнювали. Радість думки про батьківство, звичайно, була присутня. Коли народилася довгоочікувана крихітка, скоріш за все переповнював перший страх і почуття відповідальності.Проте йшов час, почався карантин і ми постійно були разом . З кожним днем ми відчували як все більше і більше любимо один одного. І ось пройшов майже рік, дитина стала для мене сенсом життя, моя маленька донечка найкраще, що є у житті. Дуже багато умінь і навичок вона здобула, завдяки нашій невпинній праці кожного дня. Ми розважаємося, переживаємо всі важливі моменти, і скажу чесно, кожна мама мене зрозуміє, оці перші миті життя дитини, то є найцінніше, що є в житті. Обожнюю свою крихітку. Дякую, що ти є!

Більше