Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Ірина завжди відкрита до дітей. Крім того, що вона народила 6 прекрасних дітей, вона- опікун хлопчика-сироти. Також, маючи покликання в серці, вони разом з чоловіком створили дитячий центр "Старт", де опікуються дітьми з вразливих сімей. Вона завжди в колі дітей, майже неможливо побачити її самотньою!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Найбільше її надихає віра в Бога, більше 20 років вона є активним членом помісної церкви. Також джерелом натхнення є її чоловік, відносини між ними. І, зазвичай, це діти, що її оточують! Бо ж відомо, що чим більше віддаєш, тим більше отримуєш.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Наша мам- це нескінченний потік творчості. Що б вона не робила-чи допомагала б у приготуванні уроків дітям, чи готувала їсти, чи робила ремонт, чи організовувала відпочинок- в усьому проявляється її творча натура, до всього вона додасть якоїсь родзинки. Це жива, рухлива річка, що несе вологу всім, хто спрагне.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Її мрія- це якісний час відпочинку зі своїм чоловіком. В силу обставин вона дуже мало подорожувала, і мріє про подорож з близькою їй людиною, можливо, до гарного міста Львова або Одеси, сходити до оперного театру.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Ірину справді можна назвати "Великим серцем". З дитинства вона мріяла, щоб якнайбільше людей були щасливими. Тому в неї багато дітей, тому вони прийняли дитину під опіку. І ще є в неї мрія створити дитячий будинок сімейного типу, щоб ще більше дітей змогли стати щасливими.

Мама з Таврії

Наша мама- найкращий вчитель, троє дітей знаходяться на сімейному навчанні, і кожного ранку мама допомагає їм пізнавати нове й цікаве. Також мама сама не припиняє вчитися, в 45 років вона здала ЗНО і вступила до уіверситету за спеціальністю Соціальна робота.

Більше