Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я гадаю, що її найбільшим досягненням стало те, що вона дала життя двом своїм діткам( мені і моєму брату), зростила нас, робила все, щоб у нас все було, дуже намагалась, щоб у нас було гідне і справжнє дитинство! А це важливо!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мою маму надихаємо МИ, її діти!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Для кожної людини мама-це найближча, найдорожча людина на світі. І в якому стані ми б не були, мати завжди з нами. І підтримає нас, і порадіє разом з нами. Бережіть своїх матусь і їх великі серця!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Про що мріє моя мама? Вона мріє про мир у нашій країні, про мир на Донбасі, тому що вона там живе... а все інше-це є матеріальне, і все можно придбати...

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Навіть якщо її і не номінують, вона для мене НАЙКРАЩА!!!! Я їй присвятила вірш)))

Моя матуся

МАТИ. Сонячні промені вже зараз заграють, Веселу мелодію мені наспівають, Веселу мелодію,що мати співала В ту пізню годину,коли колисала. Це в світі єдина ласкава людина, Що зрозуміє кохану дитину. Тільки вона подарує нам ласку І проведе крізь цікавішу казку. Найціннішу пораду дає тобі мати: Як правильно жити і як лихо здолати. "Так треба робити, а так- краще ні."- Вона завжди допоможе мені. Для кожного мати-найкраща у світі, Вона,немов сонце, в житті нашім світить. Мати-найкращий у світі наш друг. І ми всі так любим тепло її рук.

Більше