Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вона дуже сильна духом дівчина. Попри маленького хлопчика якому зараз 7 місяців, вона студентка педагогічного факультету, викладач хореографії та постановник у модельній школі, займається просуванням інстаграм сторінок (створює контент та дописи, плани...), заодно працює з чоловіком пліч опліч у власній фірмі. Вона так багато встигає, що аж не вміщається у голові. Успішно та старанно займається розвитком свого малюка, завжди підтримує та хвалить його, показує щось нове, займається активно спортом. Кожного місяця на своїй сторінці інстаграму однією датою виставляє три пости про успіх та досягнення свого малюка. Дуже життєрадісна, любляча, активна мама.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Впершу чергу її надихає її ж син, чоловік та батько. Вона вміє налагоджувати відносини та дуже комунікативна.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Напевно вони б сказали:" Дякуємо що ти нас терпіла, любила завжди (не дивлячись ні на що), що вона вчила не здаватися і що все буде якщо ми будемо прикладати свої зусилля!"

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про те, щоб її малюк добре розвивався та ні в чому не мав потреби, мріє бути хорошою мамою, дружиною та другом. І вона дуже мріє про спокійний вечір з чоловіком, романтика, свічки, кіно, вечеря. А подарувати дуже хотілось би відпочинок, вона давно не відпочивала і дуже про це мріє, мріє про хороші косметичні засоби для догляду за шкірою (дуже любить корисні штуки)

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Не дивлячись ні на що (ні на хворобу, втому, стрес і ще куча факторів) - вона ніколи не здасться, вона буде стояти до кінця, вона не буде говорити що їй важко, хоча може бути дуже не солодко як фізично так і духовно, і душевно. Вона заслуговує на це звання, бо вона як білка в колесі, робить багато роботи і цим мене і надихає.

Новий досвід

Її звати Влада, вона студентка-матуся у декреті, ну майже у декреті. Вона дуже життєрадісна, любляча, активна дівчина. Їй всього 21 і вона вже має синочка - активно займається його розвитком та ще й навчається в університеті, займається спортом та працює. Вона цінує усіх хто навколо неї, поважає думку кожного і ніколи не образить! Любить допомагати людям виходити з різних життєвих ситуацій, любить ділитися досвідом з іншими. Вона з захопленням розказує про своє життя та досвід у різних сферах, вона надихає своєю енергією та силою духу. Ніколи не поступиться втомі (хоч і важко), та всеодно піде до кінця. Вона знає, що, якщо за щось взявся - тоді борись до кінця, які б взлети і падіння не були.

Більше