Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Наша Мама народила п’ятьох дітей і всі дівчатка. Працює Вона кожен день, потім приходить додому і тез починає працювати... Прибирання, готування, повчити в усіма уроки. Тому на себе часу залишається дуже мало.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Нашу Любу Матусю надихаємо звичайно Ми, її дівчатка!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Наша Мама розумна, чесна, справедлива. Завжди підтримає. Ніколи не опускає руки. А же Вога в нас дуже гарна, просто неймовірно гарна. Для нас вона гарний приклад Жінки, подруги, дочки і найголовніше мами.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Наша мама давно по справжньому не відпочивала.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Наша мама найкраща! Вона дала пять життів за які несе повну відповідальність. Вона піклується про нас в повній мірі. Останнє віддасть лиш би нам будо добре.

Найкраща мама

Історія буде сумна. Моя молодша сестричка Віка інвалід. Вона в свої 13 років не розмовляє і мало що розуміє. Мама з нею займається, вчить її як може. Піклується про неї, і ніколи її не залишить. Усих нас вчить, щоб ми піклувалися про неї. Я найстарша сестра, з мамою вже не мешкаю. Коли приходжу в гості до своїх маленьких сестричок, то обов’язково приносю їм солодощі. А малеча спочатку Вікі відкладуть смачненьке, а вже потім собі беруть. Для мене це все показник хорошого виховання.

Більше