Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

На мою думку найбільшим досягненням є те , що всі діти виросли гарними людьми ! І тепер є прикладом вже для своїх діток.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Просто любов до діток , і не важливо чи це свої діти чи чужі. Для неї всі діти однакові!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Перше щоб вони сказали , що вона найкраща. Це людина , яка віддасть останнє для дітей , допоможе у всьому. Вона жертвує собою ради дітей і онуків . Дуже щедра , весела і трошки сором’язлива . І взамін на її допомогу чи то моральна чи то матеріальна взамін нічого не потребує . Вона просто хоче щоб всі були щасливі .

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Якщо брати з дорогих подарунків , то це дім у селі не далеко від Києва . А якщо брати з більш дешевих , то просто поїздку на потягу в 2 сторони , до вона дуже любить кататися на поїзді , просто їхати і дивитися у вікно .

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що навіть будучи для мене свекрухою , я вважаю її найкращою мамою . Бо не кожна свекруха ,може стати мамою для чужої дитини , і любити всіх дітей однаково .

Багатодітна мама і бабуся

Мама Валя з м.Бровари , Київської області . Має 4 дорослих дітей і 8 онуків . Має велике і добре серце. Працює. Допомагає тим кому це потрібно . Всі свої заощадження витрачає на подарунки чи то дітям ,чи онукам або просто своїм знайомим . Не так давно втратила чоловіка , і тепер намагається для всіх замінити і маму і тата , і бабусю і дідуся . Все що не попросиш в неї , все виконає , допоможе , підскаже . Я вважаю що вона заслужила щоб бути нагородженою у цій номінації. Я впевнена , що коли ви її побачите , ви зрозумієте яка вона навіть без слів . Бо добру і щиру людину видно одразу.

Більше