Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Добра,розумна, терпляча, цілоспрямована,ніжна, весела,цікава і сама найкраща.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Сім'я, родина,друзі ..

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Руслана (16 років)-добре,терпляча,розумна і справжня подруга.. Уляна(14,5 років)- строга та добра, сама найкраща. Зоряна (12років)- справедлива,сильна та ніжна. Юра (9років)- найдорожча, найдобріша і сама хороша мама .

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Автомобіль,політ на повітряній кулі, відпочинок на морі, професійний фотоапарат,набір для роботи з квілінгу.Похід на шопінг..

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона для усіх сама найкраща, найдорожча,найдобріша і сама найкраща в світі матуся.

Життєва Мрія

Давайте познайомимося,мене звуть Оксана, мені 34 роки і я мама! В далекому 2004 році я стала вперше мамою. Це день був початком найкращих митей у моєму житті..З чоловіком у нас дуже теплі стосунки і ми відразу домовилися ,що створимо велику родину. Коли моїй доні було сім місяців,я дізналася,що вагітна знову..Вже через дев'ять місяців у моєї Русланки народилася сестричка Улянка. Наша сім'я була дуже щасливою , але я мріяла подарувати з часом братика. Минуло три роки і мої дівчатка підросли, мрія народити синочка неполишала мене.І ось я вагітна ,ми з чоловіком ідемо на УЗД,щоб дізнатися хто буде у нас ,чуємо фразу ,,хлопчик,,я пищала з радощів,а наш татусь тихо сказав,, через два місяці прийдемо ,гляну як там моя доня..Минає час і планове УЗД , а чоловік питає у лікарки ,,як там донечка .Лікарка лиш здивовано усміхнулась,бо у животику моєму була маленька дівчинка..Народившись Зоряна принесла ще більше щастя в нашу велику родину... Росли наші доні розумні,красиві ,веселі і мега активні ..Татусь тішився своїми красунями...А я дуже хотіла синочка.. Склалось життя так ,що з'явилась проблема зі здоров'ям і лікар повідомляє ,ви вагітні..Страх за здоров'я, непередбачувана новина про вагітність дуже сильно схвилювала мене та я зібралась і вирішила народжувати.Дякую Господу ,що благословив мене,бо завдяки синочку ,що підростав у мені ,минули проблеми зі здоров'я.Я щасливо народила у 2012 році свого довгоочікуваного синочка Юрчика.І тут щаслива розповідь мала б уже закінчитися.. Але я дуже люблю своїх рідненьких діточок,завжди стараюся зробити їх мрії реальністю...Юрасик хотів братика...І ось коли синочку виповнилось сім рочків ,його мрія здійснилася і мама подарувала діточкам ще одне щастячко. У 2019 році народився наш веселунчик Вітальчик..Я стала найщасливішою у світі .Мрія мати велику дружню та люблячу сім'ю здійснилася.. Я живу і дихаю раді них усіх.Я щаслива прокидатися кожного ранку з думками та планами для своєї сім'ї.Я щиро і відкрито дарую ніжність, любов і турботу своїм діточкам.Саме мої діти є тим двигуном який дає мені енергію жити і творити добро.. Дякую Господу за благословення бути мамою !

Більше