Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вона у постійному саморозвитку. Динамічний розвиток її дітей, сім'ї і оточення надихає її змінювати себе, не змінюючи її дороту і любов до людей, віру в себе, бажання ділитися із людьми своєю ласкою і посмішкою.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

ЇЇ внутрішній стан потребує відображати все прекрасне, що здатна відчути людина. Тому вона щодня складає власну мозаїку, пронизану щирістю і вірою в найкраще.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Для її дітей вона - найкраща мама в світі. Вони її обожнюють! Вони щасливі і мають підтримку і внутрішній спокій із нею.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про подорож на повітряній кулі.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що для неї материнство не обмежується домом і сім'єю. Вона - мама, яка вміє знаходити баланс між стосунками у родині, роботою, затишком, саморозвитком, відпочинком і самореалізацією.

Материнство - це натхнення на все життя!

Маленькою дівчинкою вона мріяла вирости і бути коханою і неповторною. Вона здогадувалася про свою унікальність, але пройшла довгий шлях до усвідомлення цього. Закінчивши школу і університет, вона одразу стала мамою і виховувала донечку разом із коханим чоловіком. Розвиваючи доньку, вона розвивала й себе і робила це із цікавістю і насолодою. Ці вміння вона втілила в своїй роботі із маленькими дітьми після декрету. За 5 років у неї із чоловіком народився бажаний син. І цього разу вона інтуітивно захопилась розвитком в сфері комунікації, займаючись вихованням сина. Зараз вона, окрім своїх щоденних справ і роботи (вона -вчитель), допомагає і іншим людям укріпити віру в їх власну внутрішню силу і неповторнісь. Вона постійно розвивається в різних сферах, не боїться власних помилок, обожнює свій вік (їй 38), підтримує і надихає щодня, гарно виглядає і чесна сама із собою. Їй цікаве сучасне життя і в цьому є внесок її дітей. Материнство для неї - це найкраще, що з нею сталося!

Більше