Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Особистим досягненням у затишку нашої родини являється довіра і любов до кожного у нашій родині, шана і повага!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Праця над собою- це дуже кропотливе відпрацювання кожної деталі життєвого шляху. Надихає працювати над собою- міцна родина, котра завжди рядом попри всі негаразди, всі труднощі.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

У нашій сім'ї завжди лунає спокій, рівновага, любов один до одного. Коли я була маленька, мої тато з мамою завжди дбайливо виховували у мене почуття справедливості, чуйності, добра. Зараз коли я виросла, я разом із чоловіком у подвійному розмірі виховуємо у своїй дитині ті ж самі почуття.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Наша сім'-я дуже міцна,сучасна, весела, молодіжна. Ми прагнемо до сучасних методів. Тому мріємо розвиватися й надалі. Подарувати хотілося би відпочинок для всієї родини десь у затишному куточці!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Моя матуся- це втілення незабутніх почуттів вірності своїй сім'ї,добра,, ніжності,віри у щасливе майбутнє! Коли вона поруч- завжди тепло,зручно,лунає добра і тиха атмосфера.

Моя родина- мій затишок

Моя МАМА- це мама з великої літери! Це приклад для всіх мам! Вона кохає і своїм теплом це відчуває вся родина. Добра і справедлива, ласкава й усміхнена- ми завжди раді коли у неї все гаразд! Ії поважають на роботі, а в сім'ї ми просто любимо її за заботу про кожного з нас. Своїм лагідний теплим словом "загостроєні угли" стають рівними, своїми порядами мама заспокоює і на душі стає так тепло й затишно! Ми дуже , дуже любимо Матусю!

Більше