Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Мама надихає мене у всьому. Вона відкрила у мені багато талантів і характерних рис про які я навіть не підозрювала. Дякуючи мамі я: сама стала мамою, навчилась в'язати ніжні, тепленькі речі для своєї донечки, вишиваю і ще я стала гарною господинею для своєї сім'ї, для чоловіка коханою дружиною, адже модель ідеальної жінки та господині я перейняла у своєї мами і завдячую їй всім, що маю зараз у житті. Вона завжди вселяє в мене віру в себе, у тяжку хвилину, коли майже потходить депресія - мама вміє надихнути, розмалювати все так, що починаєш дивитися на проблему з іншого боку і знаходиш вирішення її. Матуся - мої крила. Завдяки їй - я літаю.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Я знаю, що нашу маму надихаємо ми - її діти та онуки. Її дві донечки і онука. Любов до нас дає їй сили, натхнення і бажання жити кожного дня, підтримуючи та надихаючи нас. Це таке собі - життєдайне коло любові.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мама ніжна, красива, мудра. Вихованість, добре серце і чутлива душа - це про маму. Вона життєдайний вогник для своїх дітей. Матуся та сила, що гріє і обіймає всю свою родину. Господиня, дім якої завжди вирізняється зпоміж інших, запахом свіжої випічки, тепла, спокою і радості. Порадниці кращої за маму - не знайдеш. За чашкої чаю або кави, мама завжди розповість щось цікаве і радісне...щось згадає з дитинства нашого чи свого, адже такі історії цікаві, іноді повчальні та мудрі.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Всі її мрії лише про здоров'я та щастя її дітей. Задля цього вона тримає деяке господарство, обробляє городину. Не багато - скільки сили дозволяють, та все ж. Хотіли б дуже подарувати мамі відпочинок. Вона давно не була на морі. Релакс, повітря. Їй це потрібно. Розвіятись, помріяти врешті решт на пляжі. Вона заслужила на відпочинок.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

В попередніх описах, звичайно, можна побачити кожну маму. Адже для кожної дитини - мама найрідніша та найкраща. Але наша мама саме цього року має бути мамою - року! Адже її кропітка турбота має бути нагороджена. В цьому році вона стала бабусею. Це було випробування для всіх, адже не все пройшло легко. Мама багато плакала і переживала під час народження онуки. Після виписки з пологового саме мама підтримувала і допомагала, навчала і надихала. Морально надихала мене, як молоду маму, в якої не було на той час ні сил, ні натхнення, адже далося все надзвичайно важко. Лише дякуючи мамі, я все пройшла, пережила і змогла відчути справжню радість материнства і не пропустити ті моменти, які так важливі і неповторні, до яких мені не було діла в той час,через погане самопочуття.

Матуся - мої крила

Кажуть: батько і мати - це наші два крила. Маю одне крило, важче летіти, ніж маючи два крила. Моя мама ростила мене сама. Тобто я мала одне крило і мені важко було літати? Ні..! Я мала два крила. Маючи таку маму, яка змогла мені стати і мамою і татом - я мала змогу летіти з легкість двох крил. Мама зуміла виховати мене достойно. Дала мені все, що потрібно було. Це людина з великої букви. Вона ніжна, турботлива, душевна, мудра, красуня з великим серцем. Так, саме красуня. Адже природа наділила мою маму неймовірною красою і хоч роки беруть своє, вона всеодно залишається красунею. Адже ЄВА її подруга і помічниця, яка допомагає підтримати природню красу.

Більше