Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Бабуся зуміла навчити свою онуку Анітку танцювати у 7 місяців. Вона співає маленькій, знає багато пісень, байок, віршиків. Хоч дитина маленька, та вже любить танцювати, підспівувати по своєму. Дякуючи такій супер бабусі наша донечка у 7 місяців сказала мама, папа, баба і з того часу пробує говорити свої слова, у 9 місяців пішла. Багато вміє і розуміє.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її родина - найдорожче.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Розумна, мудра, весела, життєрадісна, вихована і всебічно розвинена.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Відпочинок за кордоном. Її мрія і її заслуга.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бабуся року - це про неї. Адже для своєї онуки вона зробила більше ніж батьки дитини. Вона допомагає у господарських моментах з дитиною і встигає й має сили і натхнення гратися і навчати ще таку маленьку дівчинку всьому, що потрібно і що можна було б і пізніше та вона все встигає.

Талановита бабуся

Бабуся наша талановита і дуже розумна і вихована. Це мама тата. Вона добра господиня, чудова дружина, мама, бабуся. Вона багато планує і завжди все встигає. Онука дуже схожа зовні на свою бабусю і бабуся коли тримає на руках дівчинку ніби свою дитину держить. Вони разом мов дует. Співають, танцюють, грають. Дівчинка рано почала говорити, ходити , грати в ігри на свій вік - дякуючи бабусі.

Більше