Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Для моєї мами найбільшим досягненням є ми її діти яких вона дуже любить і намагається допомогти кожній з нас навіть на відстані. Ми дуже пишаємося нашою мамою і написавши про неї я хочу щоб вона відчула себе ще більше улюбленою і найщасливішою у своєму житті

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мою маму надихае її велика родина. Її оточують 3 дочки 5 онучок найулюбленіші дівчинки. Вона завжди працює трудиться втомлюється і знову йде але коли вона бачє свою сім'ю вона розквітає як прекрасна квітка.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Найулюбленіший человек для мене це моя мама. Я її дуже люблю просто так за те що вона у мене є. Люблю мамину посмішку, її блискучі очі ,завзятий сміх і її руки турботливі ,теплі. Завжди підтримає у важку хвилину обійме прошепче на вушко що так сильно любить. Я дуже хочу щоб ще частіше її посмішка радувала мене і оточуючих.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

За багато років важкої роботи моя мама мріє про відпочинок у моря грітися на сонечку. Насолодиться яскравими моментами. Дуже хочю подарувати їй щастя виконати мрію але до цього дуже довго ити потрібно багато часу.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Так для мене вона найкраща мама на світі також як і у інших дитей. Вона такою буде все життя. Чому саме моя мама? Кожна дитина хоче найкращого для своєї сім'ї, кожен визнає що його мама найкраща. А мені так хочеться що би про це знав весь світ що б хто не вірив в неї повірив, хто кинув пошкодував про це ,хто не бачив її щасливою щоб побачив ,що б вона заплакала тільки від радості кожна жінка заслуговує на увагу якого їй дуже не вистачає .Я дуже хочу щоб вона стала самою лучшей і найщасливішою, красивою і перемогла в намінациі мама року.

Люба мама

Після розлучення з татом мамі довелося переїхати в інше місто. Після цього ми не можемо часто бачітися. Але завжди у вільний час ми зізвонюємося і пишемо один одному. Завжди чекаємо коли мама приїде до нас. Мама завжди з порожніми руками до нас не їде кожен раз привезе нам подарунки і багато солодощів. Коли збираємося з сестрами гуляємо часто згадуємо як нам було добре разом як готували їсти у кожного своє завдання і сидимо сміємося розповідаєм історії ділимося враженнями. Ми дуже любимо нашу маму через багато що пройшли завжди разом.

Більше