Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя матуся народила та виховала(звичайно ,разом з татком ) 11 діток,зараз чекає на 12 ту дитинку:) Для цього дійсно,потрібно мати Велике серце,яке б вмістило всю любов для кожної дитинки окремо! І уявіть,безмежної Любові нашої Мами вистачає на нас всіх і навіть на внучку,мою донечку!)

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Працювати над собою надихають діточки) Ну і звичайно,любов до Бога)

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мамо,ти дарувала нам життя ! Ти відкрила дорогу до Господа! Ми дуже любимо тебе!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Наша Матуся мріє про затишок ,мир та спокій у домі! Хотілося б подарувати їй багато здоров’я ,але це не в наших силах,тому постараємося дарувати їй хоч невеличкі моменти радості щодня!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що ,хто ,як не наша мама дійсно, Мама року? Вона достойна найбільших нагород у світі! Виносити в собі стільки життя ,подарувати кожному з нас частинку себе! І при цьому ,радіти життю, ні на що не нарікати ,а йти по життю ,дивлячись у майбутнє з радістю! Так зможе далеко не кожна жінка...

Найкраща мама на світі

Звати нашу дорогеньку Матусю Оксана Миколаївна. Цього року 30 січня їй виповнилося 42 роки ) Вийшла заміж у 18 років за нашого найкращого татка ) В любові та теплоті народилися 11 діток(останні з яких двійнятка) ,зараз чекають на 12 дитинку :) Крім виховання діток,мама також займається домашнім господарством, в якому є і корівки ,телятка,свинки,курочки:))) За ними всіма теж потрібен догляд) Крім цього ,є ще поле,на якому мама дбайливо висаджує та насіює городину,аби потім зібрати гарний урожай,і з Божою допомогою мати хліб і до хліба ) Все життя мама трудиться для сім’ї ! Всю себе віддала діточкам )

Більше