Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільше досягнення - це не загубити себе у декреті за 4 роки. Пам'ятати ,що ти приваблива, бути цікавою оточенню, відкривати у собі нові таланти. Залишатись жіночною і здоровою.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Лише я сама себе. Я прийшла на цей світ одна і одна з нього піду. Тому кожного дня я сама себе надихаю і нагадую собі хто я і чого варта, що умію і чому я тут. Доки я цікава собі, я буду цікава світові.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Цитати (Давід 3 роки): мама, ти дуже мила. Мама,ти принцеса у мене. Мама, я би ніколи не хотів собі іншу маму. Мама, ти така гарна.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я мрію про нову швейну машину. Дуже хочу мати можливість якісно шити для себе та дітей.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому, що я вмію бути щасливою і насолоджуватись життям, материнством. Тому, що я умію балансувати між сексуальною дружиною, милою мамой і гарним другом.

Мама- жінка

Кожного дня надихати їх на подвиги, додавати їм сили і віри у себе. Формувати впевненість у своїх силах і розуміння особистої унікальності. Тому інколи я вступаю у роль принцеси,яку потрібно поцілувати щоб перемогти дракона. Іноді мені доводиться бути у ролі шеф повара, яка повинна розгадати секретний інгредієнт "білого супу" який Давід їв у садочку. А інколи я виступаю мірилом моралі, яке вони понесуть через усе життя і сформують свої цінності. Незважаючи на те,що я мама - я жінка. Звичайно мене можна побачити в піжамних штанах у магазині тому,що я забула на сніданок купити молоко. Іноді можна зустріти без настрою коли я намагаюсь забрати хлопців з майданчику. І навіть з не свіжим волоссям зібраним у пучок,десь о 8:10 ранку біля кав'ярні. Але я обожнюю гарну білизну, ходжу до майстра манікюру , маю велику колекцію туфель на шпильки і шию собі сукні і спідниці. Бути мамою - це бути жінкою, яка дала життя! Бути жінкою, яка розкрила в собі ще один потенціал, нове почуття любові і турботи. Бути жінкою, яка має продовження. Гарної, сміливою, коханою і люблячою, привабливою і сексуальною мамою - жінкою!

Більше