Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя мама - справжня геройка! Вона домогосподиня, і все своє життя присвятила вихованню дітей (нас у неї з татом шестеро, 4 дівчинки і 2 хлопчиків.. мені, найстаршій доньці - 20, найменшому братику - 8). День у день ось вже 20 років вона вкладує всю себе у виховання розумних, креативних і достойних людей. Мама дуже багато в нас вкладає любові, піклування, завдяки їй ми всі творчі, відкриті і розвинені. Завжди допомагає УСІМ робити домашку, якщо щось не розуміємо, не виходить, сидимо і разом розбираємося, це дуже приємно! Їй ніколи не буває байдуже.. Ще наша мама - справжня берегиня домашнього очага (взимку завжди слідкує, щоб в каміні горіли дровцята і було тепленько, жартую). Вона за усіма піклується, день у день слідкує, щоб всі були задоволені і щасливі, і ми є такі! Вона майстер на всі руки, талановита в усьому, за що б не бралася! Дуже смачно готує, в домі завжди чистота, полюбляє в'язати, вчила нас вишивати, дуже любить декор і, звісно, шопінг! Завжди підбирає нам гарні аутлуки)) У неї в усьому чудовий смак і прекрасне відчуття стилю. Ще вона наша найближча і найкраща подруга, і психолог! Я обожнюю свою матусю!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Думаю, любов, яка царює в нашій сім'ї. Ми намагаємося якнайбільше радувати її, допомагати їй, робити її життя щасливим! Ми її дуже любимо і цінуємо!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Чарівна, сильна, яскрава, розумна, добра, талановита, щира, лагідна.. Наша неймовірна матусечка!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Думаю, зараз вона мріє присвячувати більше часу собі, і внутрішньому світу, і зовнішності, авжеж. Хотілося б усе найкраще подарувати, бо вона наша найдорогоцінніша.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бо вона наша найлагідніша геройка!

Наша мама — наша геройка

Мою матусю звати Іра, їй 42 роки. Працьовита домогосподиня, яка дала життя шістьом дітям. Креативна і талановита в усьому, за що не бралася б. Вона наш стиліст, косметолог, декоратор і шопінг-ассисент. Чуйна, добра і справедлива - наша матуся має велике гаряче серце!

Більше