Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

У свої 29 я маю троє діток. Ніби нічого дивного на перший погляд... Але всі троє - погодки. А ще! Всі хлопчики: 3р.7міс., 2р.1міс. і 8 міс. І я щаслива! Щаслива мама і дружина. І декрет мені в кайф: адже це так чудово, коли ти можеш СПОВНА насолодитися материнством, віддавати кожну хвилиночку свою любов та турботу дітям. Але шлях до справжнього сімейного щастя був не зовсім легким: декілька років марних спроб завагітніти, розчарування, сльози, але НАДІЯ і віра були завжди. І нарешті вагітність, нелегка, але така бажана. Народження малюка, але із вродженою вадою серця. Чому? І знову сльози. Але була віра і любов, які допомогли врятувати життя нашого такого бажаного первістка. А потім ще один хлопчик, і ще... Такі різні, але такі рідні. І зараз ми щасливі разом: прокидаємось і засинаємо, граємось і навчаємось, розважаємось і працюємо. А ще: ми з пелюшок вивчаємо англійську.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

В першу чергу любов до себе: адже лише люблячи себе, можна полюбити ближніх. Дивлячись у дзеркало (а інколи ''дзеркалом'' слугують оченята синочків), я розумію, що маю бути прикладом для них, мамою, з якою їм буде не лише комфортно, а й цікаво. Вони мій стимул, моє натхнення, моя любов, моє майбутнє... І я ж не просто мама, а мама трьох хлопчиків. Я ж маю бути теж на рівні.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Ми часто читаємо з дітлахами книгу ''Я люблю тебе, мамо'' І те, з яким почуттям лунають ці слова з вуст найстаршого трирічного сина...не описати словами: ніжність, невинність, надія, любов, відданість, щирість... Як багато у тих словах сили. Він уже свідомо розуміє, що це означає. І серце наповнюється ще більше любов'ю, чуючи ті слова. А по-справжньому ''Люююююбу" дворічного синочка... А любов у оченятах та посмішці найменшого. Це те, що найяскравіше опише наші стосунки.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Інколи мрію хоча б одну нічку поспати повністю: від вечора до ранку (мами погодок зрозуміють). Інколи мрію, про 5 хвилин тиші (але не більше) Інколи хочеться побути дитиною, але це легко реалізовується під час спільного сімейного відпочинку. А ще ... Хочеться побути такою дівчинкою-дівчинкою...справжньою, в сукні, з зачіскою... Та найбільше мрію про власний приватний будинок, де б малеча досхочу бавилась на свіжому повітрі, насолоджувалась ягодами та фруктами з власного городу. А взагалі, найзаповітніша мрія моя здійснилась - я мама. За що безмежно вдячна Богу.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Кожна мама найкраща для своєї дитини, уже лише тому, що вона її мама. Чому саме я ''Мама року''? Рішення про присвоєння цієї номінації за жюрі, напевне. Я уже МАМА. Я уже щаслива. І це найкраща номінація. Хочу лише поділитися своєю історією материнства. Можливо вона когось надихне, можливо, когось підтримає, а, можливо, комусь врятує життя. Діти - це чудо, яке зароджується в утробі матері в результаті прекрасного почуття двох закоханих. 9 місяців мама - це цілий Всесвіт для малюка... Це так чудесно. Невже існує краща номінація!? А звання ''Мама року'' - це прекрасний подарунок у скарбничку мами, це ще один промінчик до найкращої номінації ''Мама''

Декрет в кайф

Жила була дівчинка, яка ще з дитинства мріяла бути мамою...мамою донечки. Але не трьох хлопців точно. Бантики, косички, платтячка... Мабуть це мрія кожної дівчинки. Але життя нас вчить. Після кількох років невдалих спроб завагітніти, мріяла просто бути мамою. Побачивши омріяні дві полоски на тесті, було байдуже хто там. Маля вже було дуууже бажане та кохане. 9 прекрасних місяців вагітності: перші поштовхи, казки на ніч, очікування... А любов все примножувалась. Перша зустріч - така хвилююча. Незабутні місяці молодого батьківства. І знову 2 смужки. Така маленька різниця! Буде важко! Чи варто? Але любов мами немає меж. Сердечко уже б'ється під сердечком мами. І це теж результат кохання. І вдруге все, як вперше: казки на ніч, перші поштовхи, перша зустріч. Але вже із хлопчиком на руках, зі старшим братиком, який теж чекав з нетерпінням появи малюка, який щось щовечора щебетав та гладив животик. І ось уже їх двоє. Спершу важко, незвично, але в любові. І знову 2 смужки. Знову вагітність під загрозою, знову застереження оточуючих. Але материнське серце бездоганне. І втретє, як вперше. Поштовхи, казки, колискові. І вже двоє ввечері стоять у черзі погладити пузик та послухати вушком, як малюк булькає. І чому раніше боялася, що не вистачить любові на всіх? Вона примножується! І кожного любиш по-особливому. Яке це щастя бути МАМОЮ! Щиро бажаю кожному, хто мріє, відчути радість материнства.

Більше