Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Народження донечки,вступ на бюджет до магіратури,фото на дошці пошани ,,Громадський діяч",участь в виборчій комісії...

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її надихає бажання допомагати людям,бути корисною суспільству,любов до своєї сім'ї.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

,, Моя мама-позитивчик". Вона завжди всміхається,тому,що вона всім допомагає і це ій приносить задоволення.Вона енергійна,всебічно розвинена особистість.Мудра,любляча дружина та мати.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє зробити лазерну корекцію зору. Хотілося би їй подарувати подорож.А ще звання,,Мама року" як подарунок до дня народження 3квітня .

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому,що історія її життя може стати прикладом для тих дівчат,які бояться народжувати ,щоб не зашкодити навчанню,кар'єрі ,або громадському життю.

Матуся на 100 балів

Безумовно,кожна жінка,що народила та виховує дитину-вже героїня,яка заслуговує на повагу. Хочу розповісти про свою старшу донечку Юлію,котра рік тому стала мамою. Я назвала свою розповідь,,Матуся на 100балів"тому,що Юлія навчаються в Педагогічному Університеті м.Мелітопіль,а знання, за підсумком року,там оцінюються за 100бальною системою.Я теж вирішила дати оцінку її материнству,життю та досягненням за цією системою. Юлечка завжди була і є активною й товариською.Приймає участь в організації та проведенні громадських заходів як в Університеті,так і в місті.Її фото як громадського діяча,висить на Дошці пошани. Ні вагітність ,ні статус матусі не змінили її життєву позицію.Хоч вагітність була важкою,Юля продовжувала вчитись,та отримала диплом Бакалавра,склала іспитВНО й вступила до Магіратури.Не залишала й суспільну діяльність.Була секретарем ДВК з виборів президента.Брала участь у форум театрі. Народження донечки Софійки не стало приводом для академічної відпустки.Перехід на дістанційне навчання дозволив продовжувати активне життя.Юля змогла організувати себе та свій час так,що встигала,в першу чергу,займатися дитинкою,приділяти час коханому чоловікові,вправлятися по господарству,виконувати завдання,здавати заліки,іспити,писати дипломну роботу.Але й про себе не забувала:манікюр та зачіска-це обов'язково..Бо вона-Жінка,чарівна блондинка з привабливою усмішкою. Мені здавалося,що в неї доба більше 24х годин.Бо Юля ще є активним членом громадської організації,,Спільнота плюс".Була членом місцевих виборів.Приймала участь в проведенні захода профорієнтації для майбутніх студентів в Університеті.Займається благодійністю. Я знаю,що ій нелегко.Яле вона не скаржиться,бо це її вибір. Юлічка відповідально займається розвитком та виховання донечки.Тому Софійка росте здоровою,активною,товариською та допитливою.І ,я впевнена,що мама для неї буде прикладом та гордістю. Нажаль,я фізично не можу підтримати мою доньку,бо живу далеко.Тому щіро дякую всім,хто допомагає Юлі. Дякую прєкту,,Мама року"за можливість розповісти про успіхи моєї доньки і сказати всім дівчатам,які бояться,що народження дитини зашкодить кар'єрі або навчанню:,,Бути активною,успішною,красивою жінкою та щасливою матусею МОЖЛИВО!".

Більше