Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

У нашої Матусі найбільше серце, бо саме воно підштовхнуло її відкинути свій страх перед невідомим та віддавати із дня в день всі свої сили, всі свої знання, всю свою любов своїй професії та допомозі людям!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Сім"я, її діти. Для неї ми - її тил, її підтримка та її натхнення!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

У всьому світі мало слів, щоб описати нашу гордість за свою маму, нашу любов до неї! Але без жодного сумніву, я скажу, що наша Матуся - Геройка! Бо тільки справжні Геройки можуть так, без залишку, віддаватися всіх професії та допомозі оточенню.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мабуть, як і для кожної Матусі, для нашої найголовніше - це щастя її дітей! А для нас мрія - щодня бачити її щасливі та усміхнені очі!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бо вона справжня Геройка, вона заслуговує на це звання, бо не побоялася невідомого і щодня всю себе віддає свої справі!

Наша Матуся - Геройка!

Звичайно, що для кожної дитини її Матуся НАЙ-НАЙ в усьому і кожна з них гідна мати почесне звання "Мами Року" і заслуговує всіх почестей світу! Але сьогодні, я хочу Вам розповісти про нашу Матусю, про нашу Маму Року, про нашу Геройку, з неймовірно великим та щирим серцем! В невеличкому містечку її знають всі, як надійного, кваліфікованого, доброзичливого та безвідмовного професіонала, яка готова в будь-який момент прийти на допомогу та розв'язати всі питання, з якими до неї звертаються. Та ось рік 2020, вніс дуже багато корективів в життя кожного і поставив перед кожним з нас багато викликів та багато нових завдань "з зірочкою". Наша Матуся не стала виключенням! Всіх нас сколихнуло невідоме слово "Ковід-19". І ось будучи в повному нерозумінні, що це за хвороба і які можуть бути її наслідки, наша Геройка відразу прийняла новий виклик, не роздумуючи ні хвилини і одразу погодилася стати медсестрою в мобільній бригаді для боротьби з Ковід-19. Я навіть просто не можу уявити яку СУПЕРсилу та яке Велике серце треба мати, щоб кожного ранку, приходячи на роботу, одягаючи захисний костюм, проводити в ньому по 5-8 годин і при цьому не тільки не втрачати свого позитивного настрою, але і вислуховувати та підбадьорювати своїх пацієнтів, вселяти в кожного з них віру та надію на краще! Дивлячись на нашу Геройку, мене просто переповнюють почуття гордості та захвату, від того, настільки багато сили, любові та відданості свої справі знаходиться у такій тендітній жінці, яка не побоялась прийняти новий виклик, не побоялась "пірнути" у невідоме та щодня віддавати всю себе, без залишку, своїм пацієнтам та віддавати свої останні сили на допомогу та боротьбу з цим новим захворюванням. І я вірю, що тільки дякуючи таким Героям та Геройкам, як наша матуся, яких по всьому світу дуже багато, ми все обов"язково подолаємо! Бережіть себе та своїх близьких! І все буде добре!

Більше