Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я з гордістю можу сказати , що я ідеальна дружина та найкраща мама саме для своєї родини . Завжди прагну максимум для свого синочка , не дивлячись на час і можливість , прагну щоб він реалізувався насамперед як особистість .

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мене надихає моя сім’я ! Також рідні та близькі люди !

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Одного разу , мій син подарував мені малюнок , сказав що намалював мене ! Сказав що для нього я найголовніша людина в його житті ,,моя принцеса,, ці слова багато коштують !

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мрій в житті дуже багато , всі мрії пов’язані з сім’єю . На жаль в нас дуже мало часу на відпочинок , адже щоб досягти успіху треба постійно працювати . Хотілось би , десь відпочити з сім’єю .

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що , я і справді дуже гарна мама . Одне діло виставляти своє життя на показ а в реальності не все так круто ..... Інше , просто жити і прагнути кращого не лише для своєї сім’ї , але і для інших !!!! В моєму житті є хлопчик , за якого я також дуже переживаю і стараюсь піклуватись . Це син моєї найкращої подруги - якої не стало рік тому . Це страшне горе ! Ця дитина для мене стала рідною , і правда те що кажуть , чужих дітей не буває !

Гордість бути мамою

Моя історія пов’язана з хлопчиком в якого немає мами , вона померла рік тому . Звідки я знаю його ? Це синок моєї кращої подруги , якої вже немає ! Сумно писати про такі речі ! Після смерті стало питання хто забере дитину , я була готова на всі сто відсотків його забрати . Але всиновили родичі . До цих пір я переживаю як він , та стараюсь допомогти чим можу .

Більше