Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

В неї велике серце! Вона жодного разу не пройшла повз того, кому потрібна допомога. Врятувати щенят від морозу, принести їх додому, вигодувати і знайти їм домівки- легко, допомогати старенькій бабусі по сусідству, купувати продукти, робити перев'язки, стригти нігті- запросто, завезти передачу подрузі після тяжкої травми- без питань. Одного разу вона відвезла нашого друга в лікарню з переломом ноги, і пройшла весь цей шлях від а до я, не вимагаючи нічого навзаєм, просто так, тому що вона така. Коли всі проходили повз сплячого чоловіка в снігу,думаючи що алкаш, вона викликала швидку, поліцію і врятувала йому життя, бо в нього стався сердечний приступ, і рахунок йшов на секунди...Писати можна дуже багато, і 2000 символів не вистачить.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Діти, особливо наш братик Вовчик. Дівчата повиростали, переїхали і зараз вона живе заради нього. Вона дуже мріяла про сина, і в 40 її мрія здійснилася.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Завжди життєрадісна, безмежно любяча, дуже крута, надихаюча та драйвова. Вона з дитинства була і є нашою найкращою подругою, з нею я можу поділитися всім, що б це не було. Вона жінка- вогонь. Заради сім'ї і близьких готова на все.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Її дуже сильно все життя турбує варикоз. Потрібно робити операцію. А також вона в мене ніколи не була в горах, і не бачила цих неймовірних пейзажів.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Мені 25, моїй сестрі 27 і братику 6 рочків. Все своє життя вона присвятила нам, щоб ми виросли успішними. Навчання давалось дуже тяжко, але вона ніколи не сумнівалася в мені. Вона надихає! Завжди підтримувала мене в моїй мрії- бути дизайнером, і вот я вивчилась і маю тепер своє ательє. Вона виховала в нас найкращі якості, які повинні бути в кожній людині. Вона ніколи не пройде повз- і я не пройду.

Моя мама найкраща!

Мою матусю звати Валя, їй 46 років і проживає вона в м.Рівне. Вона все добивалась сама, сама поступила, сама вивчалась, практично сама виховувала нас, бо тато був ще однією дитиною. Вона в мене багатодітна. В неї є ще дуже багато дітей- моїх подруг, до яких вона відноситься як до своїх рідненьких, яким завжди допоможе незважаючи ні на що. Маманчик в мене найкрутіша. Їй було дуже складно з двома маленькими дітьми на руках працювати, забезпечувати нас. Кішка, собака, хом'яки, рибки, нас двоє малих бешкетників і тато з тягою до азарту- я думаю все це говорить про неймовірну витримку і силу моєї мами, яка незважаючи ні на що підтримує нас у всіх починаннях. Хочеш грати на скрипці?- без питань, конкурс малюнку "податки очима дітей"- зробимо, хочеш вчити польську?- вперед, брат захотів на футбол- я тільки за, гімнастика, гітара, творча студія, англійська, танці - не задача, адже для моєї матусі діти завжди були, є, і будуть на першому місці.

Більше