Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільше досягнення в тому, що я дуже віруюча у всі прикмети і коли я дізналась що вагітна не покинула працювати з дітьми особливо освітніми потребами. Я боялась що з моєю дитиною щось теж буде, бо я кожного дня ходила і навчала таких діток.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мене надихнули ті дві смужки омріяні, про які я так довго чекала. І зараз моїй донечкі 10 місяців і вона мене надихає робити все щоб тільки з нею і дітками було все добре.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Я б дуже хотіла, щоб моя дитина розповіла колись як я з нею з першої хвилини життя її не спала та слухала чи дихає вона, що мама її цілує кожну хвилинку та говорить як її кохає найбільше за все, за те що ніколи навіть нудьгувати бо мама завжди придумає якусь гру та пригоди, навіть коли мама хворіє вона ніколи мене не покинула, а завжди збирала силу в кулак та гралися ми разом. Моя мама найкраща в всьому світі і я її безкінечно кохаю. Мені б дуже хотілось, щоб моя дитина як виросла так говорила.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріє про те щоб було здоров'я у діточок всього світу. Щоб були здорові батьки та рідні. І дарувати кохання та повагу до дітей, батьків та рідних вічно.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Всі мами найкращі, а для своєї дитини я просто безмежно найкраща.

З перших днів

Говорячи раніше про це, я працювала з дітьми у яких є вади, а іноді дуже серйозні (хлопчик який у візку, у нього були проблеми з м'язами). Коли я завагітніла я дуже злякалася що буду дивитись на цих діточок і недоведи боже щось буде у моєї дитинки. Але я сказала собі що все буде добре! Я працювала і надалі з дітками ООП. Коли прийшов час народжувати у маєї донечки були проблеми з нирками так показало узд. При народженні моя дитина була сильно обвита пуповиною із затиском сильним, вона народилась із повністю червоними очима і в нас була гіпоксія головного мозку, а з нирками все добре. Я дуже перелякалася, але часу на страх не було ми її почали лікувати і вже в 3 місяці ми її вилікувати, вона була як всі дітки. Так от, мене надихнуло те що я працювала з дітками ООП і я зрозуміла, що якщо я зараз не візьму себе в руки і не почну лікувати свою доньку то у моєї дитини також могли бути якісь вади.

Більше