Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вона дуже турботлива і Любляча матуся.Смачно готує,прибирає,привітлива,працьовита. Любить з дітками відпочивати,читати їм казки і просто спілкуватися.Без дітей вона себе не уявляє,завжди все для них.Дуже легко знаходить спільну мову зі своїми дітьми, і із чужими.Пече смачні тортики і різні смаколики.Діти приходячи зі школи завжди обнімають і цілують,а це саме велике щастя.Хоч буває і не легко,бо шестеро діток це не так просто .Але коли від кожного з них вона почує як вони її люблять,то всі негаразди збуваються.Часто запитують у неї чи не важко,але вона відповідає з усмішкою,що в цьому нічого важкого нема.Бо коли ти переповнений любов'ю до своїх дітей,то для тебе все що ти робиш для них,велике задоволення. Вона є великим прикладом для кожної матусі, мудра,врівноважена і надзвичайно сильна і красива жінка.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Над собо працювати її надихає її любляча сім'я.Вони завжди переживають і у всьому їй допомагають.Старші дівчата вже контролюють як мама одягнулась,який макіяж і це дуже наштовхує її бути ще кращою.Відчуваючи любов і піклування близьких тобі людей,ти хочеш бути для них на висоті.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона найкраща світі,гарна і турботлива.Вона готова пожертвувати всім заради них.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про відпочинок за кордоном і про цілий день проведений у спа салоні.Бо на це ніколи в неї нема ні часу ні коштів.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Для мене так ,але хочеться щоб весь світ знав яка у нас мама.Хочеться щоб якась частина її мрій здійснилася.

Найщасливіша матуся

Колись я одного разу прийшла із школи і не побачила вдома мами,я так злякалася коли мені сказали що вона в лікарні.Спитавши в тата чому мама в лікарні, він відповів що вона купила мені сестричку.Зрозуміти я цього не могла,але коли мама привезла маленьку живу ляльку,то я дуууже зраділа.Спасибі мамі ,що подарувала мені трьох сестричок і двох братиків.

Більше