Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільшим досягненням в моєму житті - це моя щаслива сімя та народження найпрекрасних синочків

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Найбільшим моїм киснем в цьому світі є моя сімя - мій найкращий чоловік, якого я кохаю до безтями, мої чарівні синочки, які щодня дають мені сили, терпіння йти вперед і не зупинятися, дають мені поштовх не здаватися! Для них я бути сучасною, спортивною, молодою, крутою мамою. Найцінніша нагорода кожної мами це гармонія та затишок її родини. Вміння поєднувати свою улюбнену роботу та вміння бути хорошою мамою.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мої діти - це моя опора та підтримка в житті. Старший син Тимофій йому вже 8, ходить до 3го класу - він моя опора, надія, мій помічник, для нього мені перш за все хочеться бути другом, підтримкою. З його слів мама в нього дуже предуже гарна, весела, молода, енергійна, з мамою йому завжди цікаво. Його друзі кажуть, що в нього крута мама! Менший мій синок Макарчик йому 4 роки, це мій подарований ангелочок з небес, ніжний, соромязливий він завжди прийде, пошкодує каже :мама я тебе юбу сильно - сильно і ці обійми варті забути про все на світі.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Моя мрія була закінчити школу, університет, вийти гарно заміж, народити дітей - місія виконана, завдяки своєму коханому чоловіку моя мрія здійснилася. Я кохана дружина та щаслива мама своїх синів. Наступна моя мрія - це народження донечки - принцеси, сестрички для своїх хлопців, маленької красуні. Наступна мрія-це подорожі, хочу подорожувати по всьому світу, жити кайфувати, отримувати від життя все найкраще. Місія зробити домашній сімейний затишок в сімї виконана, будинок побудований, дерева посаджені, сини ростуть, бізнес працює-ось запорука щастя.!!!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я найкраща, найщасливіша мама на землі!

Успіх в житті-запорука щасливої сімї!

Мене звати Іванна, мені 32 роки, виховую 2 сина, працюю 13 років в сфері логістики, займаюся вантажними перевезеннями, я кайфую від своєї роботи, да інколи вона буває не легкою, але що зараз легко!!! Завжди активно відпочиваємо з сім'ю, їздимо подорожувати в інші міста України, сімейний день неділя, обожнюю коли чоловік вдома приділяє весь свій час дітками та дружині. Я дуже цілеспрямована людина, для мене не існує перешкод, тільки вперед!!!

Більше