Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільшим досягненням стало вміння правильно навчити своїх дітей ставленню до дорослих та своїх однолітків. Через своє велике сердце вона дуже добра, чуйна, розуміюча, у будь якій ситуації вона допоможе по максимумі та навіть більше.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Надихає її свої діти, вона не хоче бути поганою мамою, тому вдосконалюється щодня лиш для того щоб її діти були щасливими.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вони б розповіли про гарне виховання, правильне ставлення до інтересів, підтримка, надання гарного та щасливого дитинства, моральна допомога і найголовніше - Любов до своїх дітей

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Найбільше хотілось б подарувати відпустку або абонемент у якесь релаксуюче місце, щоб вона могла повністю розслабитися і получити від цього кайф

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона має отримати звання мама року, бо краще неї я нікого не бачила, її доброта та любов, її підтримка та співчуття, її увага та уважність до всього про що говорять її діти об'єднує все це у найкращу маму, не у всіх таке виходить, тому саме вони має отримати звання "Мама року"

Любов з дитинства

У дитинстві, моя мати ніколи не казала погане про людей, навіть якщо вони роблять дуже погані вчинки, вона вчила бачити хоч краплину чогось хорошого, навіть про тих у яких тяжка доля і вони живуть на вулиці вона завжди казала, що треба допомагати їм, також вона завжди казала що тіж самі звірі теж потребують допомоги. І вже багато років, я пам'ятаю багато історій коли ми рятували їжаків та птахів.

Більше