Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя мама, вона мама і моєї сестри, і бабуся самого найкращого внука якого їй подарував 2020 рік. Мама все своє життя присвятила медицині та сім'ї. Вона народила двох дочок з різницею в 7 років, але схожих як дві краплі води. А які вона пече торти... Ммм.. Тільки б скуштувати. Ви уявляєте, вона навіть була присутня разом з моєю сестрою на родах, та одна з перших побачила свого внука і провела з ним всі дні в роддомі. Вона неймовірно любить нас, всю свою душу вкладає, вчить бути хазяйновитими, адже ми з малечку ростемо в чистоті та порядку. Мама, дуже гарно співає, але соромиться цього.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Я вважаю що її надихає саме ми, сім'я. Тато завжди намагється щоб у нас все було і ми ні в чому собі не відказували, саме мама є татовим натхненням.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона ніжна, мила, від неї завжди гарно пахне. Вона як квітка яка тільки розрузкається і ніколи не в'яне. Ніколи не здається, дуже любить свою сім'ю, віддається нам повністю. Всі найдобріші слова планети були б зібрані в книзі про неї, напевно кожний би чоловік хотів таку жінку, для якої сім'я найголовніше в житті, це те чим вона живе.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я б хотіла подарувати своїм батькам відпочинок, вони як ніхто на нього заслуговують!!!!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

В свої 45, моя мама досягла всього про що мріє кожна жінка з дитинства, це чоловік який її полюбляє, це діти для яких вона віддається повністю і які безмежно їй вдячні за життя, за любов, за те що вона наша мама, саме її мы вибрали коли ще були ангелочками! В неї є внук, про якого вона дуже давно мріяла, і в цьому році мрія здійснилася.

Моя мама, супер жінка!

Мама народилася в простій сім'ї, в якій виховувалася в любові і повазі до старших, закінчила медичний коледж, вийшла заміж, народила мою сестру та паралельно навчалась, працювала в дитячому садочку що також підтверджує її любов до дітей, потім почала свою працю в лікарні і на зараз там працює, народила мене, вони з татом з нуля створили куточок де ми проживаємо і звісно нашу сім'ю. Вона сама найкраща, сама кохана!!!

Більше