Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Бабуся-наш супергерой. Якщо в неї немає настрою, вона всеодно посидить залюбки з онуком. Вона і помиє його в 8 ранку, і заколисає в 10 вечора, і спробує нагодувати. Такої бабусі ні в кого немає!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Перш за все, однозначно рідні надихають. В неї є сенс життя-це діти та онук. Вона нас всіх дуже любить і завжди допоможе в скрутній час, навіть якщо сама при цьому потребує допомоги.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона вперта, але це її плюс, адже вона нікого не змушує щось робити, але якщо це треба зробити, то вона це зробить. Вона-наш яскравий приклад любові до праці!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про путівку на море, також дуже мріє про ремонт в квартирі, адже нажаль з її мінімальною зарплатою їй нереально відкласти гроші. В неї немає на балконі вікна, тому всю зиму в неї дуже холодно. Вона сильна в нас!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що про нашу чудову бабусю має знати народ! Про те, що така тихенька і любляча бабуся ж саме в нас! І головне, що вона виглядає досить молодо для бабусі.

Мудре покоління

Бабуся з юних років працює на одній роботі вже досить тривалий час (більше 20 років). На її роботі людей таких, як вона, звичайних, не цінують. Але вона боїться змінювати своє життя, оскільки виховувала свою дитину все життя вона сама. Але з появою онука і зятя в неї з,явилось бажання жити заради них, допомагати і любити. Бабусю, ти в нас найкраща!!

Більше