Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя мама какова! В неї "золоті руки" - дуже смачно готує та та дарує затишок нашій оселі. Я так мріяла отримати у подарунок челійську білочку Дегу та неочікувано мама зробила мені сюрприз.. У домі з'явилося малятко Лілі, це моя бешкетниця білочка. Я дуже люблю свою мамусю, бо вона громадський діяч та благодійно підтримує Охматдит. Кожного тижня ми буваємо у ЕВі де купуємо все для нашої оселі, аксесуари для зачіски та косметичні засоби. Дякуємо за такі гарні та вигідні акції.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Родина та любов

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Життя моєї мами складається з важливих цінностей: Любовь, турбота та благодійність

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Моя мама мріє, щоб наше суспільство більш відповідально ставилось до збереження навколишнього середовища. А у подарунок вона була би рада отримати набір декоративної косметики, так як вона дуже гарно робить макіяж і за фахом візажист.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Моя мама Наталя найкраща! Вона має отримати звання "Мама року", бо вона засновниця благодійной громадської організації Банк Здоров'я та сімейного клубу Здоров'я з які підтрумують благодійно Центр кардіології та кардіохірургії, і Охматдит. Організатор міжнародних конференцій та форумів з захисту навколишнього середовища. Багато років була тренером-візажистом для мереж Ева та Брокард.

Моя мрія

Колись моя мама Наталя була багато років у б'юті індустрій та допомогла робити цей світ кращі, а тепер вона формує комюніті для пуполяртзації здорового способу життя та спорту. Дякую за її великий внесок в розвиток суспільства України.

Більше