Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільше досягнення у цій сфері, стати справжньою матусею. І так воно є. Вона нас оберігає, піклується, постійно переживає за нас хоча нам вже за 30 років.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її надихає працювати над собою це ми, діти.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Моя матуся дуже хороша матір, яка постійно працює як бджілка, на роботі, вдома. Вона працьовита, відповідальна за все постійно переживає. Не легка доля у неї з дитинства, рано померли батьки і вона яко мого більше старається віддати нам любов і ласку, яку не отримали в дитинстві.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Матуся мріє мати свій затишний будинок, де є свій сад, город. Зранку встала, вийшла в чад і милуєшься красою, квітучими деревами, співом птахів. Пішла на город, а там стільки всього росте, і все своє, і картопля, і цибуля, а воно все таке смачне, бо воно твоє вирощене своїми руками

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я вважаю, що моя мама достойно має отримати "Мама року" , тому що вона дійсно це заслуговує! Мама з великої літери!

Моя матуся

Історія така. В школі вона вчилася дуже добре, майже на одні 5. Після закінчення школи поступила в Ананьївський технікум, де теж закінчила на відмінно. Вийшла заміж і переїхала жити ближче до города. Пішла на роботу, показала себе , як гарний працівник, дали квартиру, пізніше народила мене, а потім мого брата. Працюючи до пізна, вона все встигала по дому, і за нами глядіти. Я ій щиро вдячна за те, що вона дала можливість закінчити університет, і теперь працюю по своїй спеціальності. Я щиро вдячна їй, за те що коли у мене трапилась біда, вона зі мою переживала це горе. Вона тяжко перенесла втрату чоловіка, но не падала духом, тому що знала, що у неї є ми. Після народження онука вона наче ожила як квітка, постійно бавилась з онуком, а зараз у неї їх двоє і вона дуже щаслива. Ми її дуже любимо, і постійно підтимуємо, бо вона наша найрідніша мама у світі.

Більше